Дневен хороскоп 10/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
61

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес може, както много да загубите, така и много да спечелите. Това важи не само за материалните ценности, но и за отношенията с хората. Има шанс да се влюбите, толкова силно, че да загубите ума си. За да постигнете личните си цели, трябва да станете реалисти. В противен случай, ако следвате всичко което сте планирали, няма да може да се справите до края на годината.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви вниманието и любовта на околните, както и семейно празненство. Опитайте се да окажете на всички внимание, така ще съберете лаврите и почестите. Естественото ви излъчване, ще помогне да достигнете ново ниво във взаимоотношенията с избраника. Не всичко е толкова сложно, колкото е изглежда. Една усмивка, щедър жест и вече сте щастлива двойка.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Възпирайте своята импулсивност и ентусиазъм. В противен случай, ще направите нещо за което по късно, ще съжалявате. Ако искате да привлечете някой, който ви харесва, тогава действайте внимателно и без амбиции. Вечерта е подходяща за релакс в семения кръг или с хубава книга в ръце.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Препоръчително е щедро да споделите идеите си с онези, които винаги са ви разбирали. Не се страхувайте, че може да изпаднете в зависимо положение, то не ви заплашва. Едно пътуване, ще ви донесе много емоции и нови запознанства. Но да търсите нова работа, сега не е времето. Интуицията ви, може да се пробуди по време на важни преговори.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Добре е от време на време, да изоставяте своята естествена сериозност и твърдост. Бъдете лекомислени и безгрижни, особено когато става дума за любовни взаимоотношения. Ще имате възможност да организирате малка почивка, екскурзия и пазаруване. Изберете това, което повече ви харесва. Вечерта може да посрещате гости отдалеч.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Препоръчително е, да се подготвите морално за новите задачи, които ще ви бъдат поверени от шефовете. Между другото, всичко ще премине без натиск, което вече е окуражаващо. Благородно действие на любимия човек, ще ви изненада. Облаците могат да се сгъстят, във финансов план. Опитайте се да отделите пари за „черни дни“, в личната си сметка.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес, ще се хващате за всичко което ви предложат. Такава безразборност може да доведе до загуби и проблеми. Не забравяйте, че няма да има кого да обвинявате, освен себе си. В любовните дела, също ще бъдете нещастни, ако започнете да преследвате избраника си. Един добър ден за тези, които са планирали спокойна вечер в компанята на любимите си хора.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Възможни са проблеми в професионалната сфера, които ще трябва да решите до края на деня. Ако гледате на всичко по-просто и спокойно, ситуацията ще се промени. Необходимо е да възстановите силите си, за да внедрите нови неща в работния процес. От мимолетни увлечения, е по-добре да се откажете. Вечерта прекарайте спокойно и в уединена обстановка.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Трябва да бъдете по-резервирани в отношенията с хората. Оставете недоволството си настрана, защото никой не ви е длъжен с нищо. В личния живот, трябва да изберете позицията на слушател, при това със съчувствие и грижовност. За постигне на финансовите ви цели, времето още не е дошло. Въпреки че, не може да ви се забрани да живеете красиво, ако обичате да харчите пари.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Незабавно трябва да решите проблемите, свързани с продажбата на имот, апартамент или кола. Ако днес се появят изгодни оферти, разгледайте ги веднага. По-добре, се откажете от финансовите рискове. Ако решите да похарчите малко пари за нуждите на семейството, тогава разумността, няма да навреди.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес, ще бъдете нервни и раздразнителни и при това без видима причина. Може би не сте си доспали? Опитайте се да приложите йога и дихателни упражнения, за повдигане на настроението. Възможно е неочаквано обаждане от лице, което не сте виждали от дълго време. Вечерта, е по-добре да се откажете от алкохол и диви забавления.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Очаква ви съдбовен ден, когато спешно ще трябва да взимате решения и да променяте плановете си. За да преодолеете всичко, вярвайте в себе си. В края на краищата, природата щедро ви е надарила с издръжливост, постоянство и духовна сила. На работното място, слушайте съветите на по-опитните от вас. Подкрепата, ще ви бъде от полза.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!