Дневен хороскоп 10/06/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
92

Чудесата в живота ни не стават сами. Ние сме част от тях със своите действия и мисли. В четвъртък може да преживеете изненади, които са били някога ваши желания и стремежи. Дали сладостта от тяхното осъществяване сега ще бъде същата, е трудно да се каже…

Скоростта, с която някои събития се случват в живота е различна за всеки един от нас. Четвъртък носи различни новини свързани с миналото ни, с грешки или неприятни ситуации, които сме преживели вече. Днес обаче ще ги видим в различна светлина и ще осъзнаем необходимостта от преживяното, познанията или уроците, които сме получили чрез тях. Тези, които са свързани с неприятност с ваши вече бивши приятели, трябва да бъдат забравени. Търсенето на разговори с тях, изискване на обяснение или извинение, ще бъде безсмислено.

Днес е ден на прелома, в който ще трябва да приемете миналото си, да го осмислите, да видите по-ясно следата, която е оставило след вас и да тръгнете напред, с нови планове, надежди и идеи. Късмета е пред вас, не зад вас. Жените над 35 годишна възраст ще очакват хармонизиране, организиране на важни планове и събития в живота си, което ще има шанс да се случи днес.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще преживеете различни изненади. От вас ще се изиска внимание в паричните дела, особено ако работа ви е свързана с пари. Събития от вчера, днес ще имат продължение или ще приключат по най-добрия за вас начин. Любовния ви живот може да създаде някакво притеснение или неудовлетворение, но не бъдете песимисти и избягвайте паника, раздразнение или прекалена емоционалност в думи и в действия.

Овен – ден за реализиране на някои домашни или семейни дела, които сте отлагали досега поради различни причини.
Лъв – новините днес носят важна информация, която ще промени някои ваши планове, идеи или очаквания.
Стрелец – повечето работа, с която ще се натоварите днес ще създаде напрежение предимно вътре във вас. Чистете бързо всяка негативна емоция, която ще се появи. Днес не е време за негативизъм.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък повечето от вас ще имат ангажименти от финансов характер, които ще са свързани с институция, бизнес или с личен проект. Днес ще получите полезна за вас информация свързана с бъдещите ви доходи или ангажименти. Денят вещае специални преживявания или радостно събитие свързано с близък човек. Любовният ви живот ще бъде интересен, но вие добре знаете какво и как да направите за да сте щастливи.

Телец – днес може да имате среща или разговор с мъж, който в повечето случаи ще бъде по-млад от вас.
Дева – ден, който ще се запомни с най-различни емоционални преживявания.
Козирог – чудесен ден с възможности да покажете каква личност сте, какво сте постигнали с развитието си досега и в духовен и в материален план.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще възникнат притеснения, които може да имат връзка със здраве или с някакъв вид лечение. През този ден ще обмисляте ваша реакция на нелоялните или необмислени действия на човек, който е от кръга ви роднини, приятели или познати. В четвъртък избягвайте да се ангажирате с разрешаване на битови проблеми или с изясняване на междусъседски отношения. Днес може да очаквате важен или полезен за вас телефонен разговор с човек, който живее в друг дом. В любовния си живот не допускайте хитрости или манипулативни действия, днес те ще имат ефекта на бумеранга.

Близнаци – динамичен ден, с много задачи, много срещи или разговори и с парични приходи за някои от вас.
Везни – тревогите ви ще са основателни, но развитието на събитията, които ви причиняват такива, все още предстои.
Водолей – ще сте много активни във финансовата сфера, тъй като там ще имате и по-добри възможности за реализация.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще се опитате да реализирате една ваша идея, в която сте вложили доза оригиналност и кураж да постигнете нещо, което не сте правили досега. Успехите ви днес изцяло ще зависят от личните ви амбиции или от липсата на такива. Днес ще имате по-добри възможности за разрешаване на различни неприятности или изчистване на сложни отношения. Късметът ще бъде на страната на тези от вас, които имат чистота и светлина в мисли и действия. Днес любовта ще успее да изненада някои от вас с различни новини или преживявания.
Рак – уреждането на различни документи и задължения днес ще трябва да бъде изпълнено на всяка цена.
Скорпион – важен ден, в който ще вземете решение за нова дейност, нов ангажимент или друга някаква промяна в живота си.
Риби – непредсказуем ден, с много неочаквани събития, срещи или разговори.

https://astro.velida.net/

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!