Дневен хороскоп 09/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
81

ОВЕН (21 март – 20 април)

Трябва да оставите на заден план, своята гордост и свободолюбие. Ако искате да укрепите отношенията си с любимия човек, такова поведение е неподходящо. На работния фронт всичко, ще е наистина войнствено. Но, новите задачи, ще ви изглеждат толкова леки и лесни. Въпреки че да получи за тях твърде бързо пари, не разчитайте.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаквайте, не просто събития, а истински сензации в живота. Може да създадете силна и хармонична връзка с човек, когото отдавна виждате като свой спътник в живота. Късмет, ще имате на път, ако тръгнете рано сутринта. Необвързаните трябва да бъдат по-взискателни в интимните си отношения. В противен случай, няма да може да избегнете интригите.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес, ще бъдете толкова добродушни и искрени, че други ще ви сметнат за Робин Худ. Опитайте се да наблегнете на изпълнението на непосредствените си задължения на работното място. Ако някой се опита да ви включи в интрига, е по-добре да се отдръпнете. Дори незначително изкушение, може да бъде катастрофално за отношенията с избраника.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес трябва да сте старателни и прилежни, като ученици. Колкото по-уверено се заемете с всичко ново и обещаващо, толкова по-бързо ще напреднете в кариерата. Възможна е любов от пръв поглед, която ще се случи далеч от дома. Отдавна сте мечтали за подобна среща и днес няма да повярвате на това което се случва.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви успешен ден, ако не започнете да подозирате всички наоколо в лъжи и измама. Не прехвърляйте финансовите си проблеми на други хора. Вие сами може да си върнете това, което сте разпилели на вятъра по време на развлечения с приятели. Щастие чака онези, които неотдавна са сключили брак. Възможно е скоро да станете родители!

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес е препоръчително да избягвате съмнителни операции свързани с пари. Но ако имате загуби, те едва ли ще са значителни, така че не се притеснявайте. Има възможност да се запознаете с лице, което ще ви хареса. Дългосрочни планове не трябва да изграждате, но може да си помечтаете. Основното нещо е, ако се потопите във фантазии, не го правете по време на работа.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Креативните от вас, ще се впуснат в проекти, които в близко бъдеще ще ги направят известни и успешни. Лесно може да се измамите в любимия човек, така че не правете предположения за това, което за сега е само фантазия. Ако имате желана цел в професията, тогава трябва да я постигнете. Между другото, стар приятел ще ви помогне.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Откажете се от тежките и сложни задачи, особено ако силата и енергията не са ви достатъчни. За да постигнете велики дела, трябва да натрупате опит. Едно събитие, ще ви отвори очите за някои неща, които не сте забелязвали преди. Оказва се, че ръководите процесите прекрасно, ако никой не ви дава инструкции от горе.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ще събирате плодовете на упоритата си работа. Вашата естествена целеустременост, ще ви помогне да решите много проблеми, както и да привлечете интересни личности. Ако сте се скарали с някого, трябва да направите първите стъпки към сдобряване. В любовта, приятел ще ви помогне, като по ваша молба, ще предаде нещо.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Вгледайте се добре в човека, когото наричате “любим”. Може би не трябва да бързате с предложението за брак? Проверка на силата на чувствата, на никого не е навредила. Просто не правете сцени на ревност. Вечерта, ако ви предложат нова работа, не е нужно да отказвате.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Ще искате да оставите на заден план всичко, което някога е било приоритетно. Причината за това поведение е елементарна-мързел и апатия. Кога за последен път сте почивали и отделяли време за себе си? В любовта, ще се държите твърде независимо. Внимавайте, само избраникът ви да не сметне, че това е отчуждение и безразличие.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Възможно е, леко неясно положение на работното място. От една страна, всички ви уважават и ценят, от друга – всички зад гърба ви обсъждат личния ви живот. Поради невниманието си във финансите, може да попаднете в кризисна ситуация. Но вечерта, ще берете плодовете от всичко, за което преди време сте положили максимални усилия.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!