Дневен хороскоп – 09/05/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
139

ОВЕН (21 март – 20 април)

Не е изключен конфликт с човек, към когото се отнасяте с искрена симпатия. Успокойте гнева и гордостта, тогава ситуацията ще се подобри. Трудно ви е да носите товара от мисли в главата си? Изхвърлете го веднага и работете върху себе си. Мнозина ще получат нова позиция или бонус. Но само ако проведат, достойни преговори.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес може да видите хора, с които отдавна не сте се срещали. Това е чудесно, защото имате повод да се съберете, забавлявате и споделите опит. Избягвайте храни, които са вредни за червата и стомаха. По-добре направете диета за една седмица. Бъдете внимателни с роднини- изневиделица може да избухне скандал.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ако в този ден слушате и чувате само себе си, няма да постигнете нищо. Резултатът след общуване с колеги или приятели, ще бъде много по-обещаващ. Фонтанът от идеи, сред творческите личности не отшумява, което е добра причина за осъществяване на целите. Погрижете се добре за здравето си, за да не се разболеете преди отпуската.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви ден на мирни преговори и споразумения. Не е нужно дори да се напрягате или да “седите” на телефона, за да вземете достойно решение. Задължително усмирете апетитите си, както по отношение на храната, така и в интимен план. Вие сте прекалено импулсивни и несдържани, което може да доведе до конфликти. Вечерта е подходяща за дребни ремонти и почистване.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Дръжте емоциите си под контрол, дори и да има много провокатори наоколо. Използвайте магическите си способности, за да избягате от негативността. По-добре е да насочите енергийния си поток, към любимото хоби или общувайте с вашия домашен любимец. Ако имате среща насрочена за вечерта, настройте се на романтична вълна.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Този ден, ще донесе много добри новини за вас. Дори ще започнете да ги сортирате и разпределяте. Силни емоции са възможни при среща с човек, с когото някога сте имали общ бизнес. Разговорите над чаша кафе, ще стигнат до момента, в който ще решите отново да си сътрудничите. Много от вас ги чака, промяна в семейния живот.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес няма да сте в много весело настроение. Много от плановете, на които силно разчитате, ще се провалят. Но не са изключени допълнителни доходи, ако внимателно обмислите някои от предложенията. Полезно е да се заемете с укрепване на здравето, да посетите зъболекар или прегледате от кардиолог. Отложете дългите пътувания.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес ще бъдете заети със срещи, съвещания, ще се ровите в документи. По-добре не се разсейвайте и кажете това на приятелите и семейството. Възможно е неочаквано получаване на пари, в края на работния ден. Дълго ще мислите, кой е превел парите в личната ви сметка. Възможна е спешна командировка за тези, които се занимават с търговия.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ще се занимавате с въпроси, свързани с недвижим имот цял ден. Възможна е продажба, замяна и дори оформяне на документи за наследство. Свържете се със съответните органи преди обяд, тогава всичко ще бъде решено навреме. Не правете дългосрочни планове в любовната сфера. Връзката с партньор все още не е на такъв етап, че да прави планове за бъдещето.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес няма да пропуснете някой пред себе си. Лидерските ви качества ще излязат на преден план, за да постигнете желаните цели. Всичко ще бъде възможно да осъществите, въпреки препятствията. Възможни са неочаквани, но необходими за работата срещи. Битовите въпроси, ще останат на заден план, така че не бързайте да правите и ремонтирате всичко наведнъж.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очаква ви ден на изненади и запознанство с нови партньори. Ако бъдете поканени на различни събития, се съгласете. Разбира се, няма да може да се разкъсате на няколко части, но се опитайте да успеете навсякъде. Откажете се от пътуването, днес не е безопасно. Но ако това е отдих на открито, тогава нека е близо до дома.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Очаква ви морално стабилен ден. Но вие сами ще негодувате и възмущавате, при всеки повод. Нещо явно не ви устройва, както в работата, така и в личния живот. Добър ефект може да се получи, след посещение в козметичен салон. Отпуснете се и забравете за проблемите за известно време. Освен това някои объркващи въпроси, скоро ще се решат от само себе си.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!