Дневен хороскоп 09/02/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
110

ОВЕН (21 март – 20 април)

Трябва да обърнете внимание на финансовите въпроси, за да укрепите позицията си до края на месеца. При покупки се опитайте да бъдете по-икономични и харчете пари само за най-необходимото. Днес ефективни, ще бъдат закаляващите процедури, така че може да посетите фитнес салон или басейн. Вечерта е добра за срещи.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви, прекрасен ден, само ако не започнете да се заяждате с всички подред или задавате глупави въпроси. Опитайте се, да останете за малко сами със себе си и да анализирате всичко, което се е случило през последните дни. Вечерта може да направите грешка от финансова гледна точка, ако игнорирате съвет на приятел и инвестирате пари в проект.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Трябва обективно да третирате всичко, което се случва. Избягвайте хора, които не познавате много и не отваряйте сърцето си на първият срещнат. Вечерта може да се почувствате извън кожата си, когато започнете да изяснявате отношенията с най-близкия човек. Възможна е простуда.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Препоръчително е, да се доверявате повече на себе си, а не на другите. Ако някой се опита да ви вкара в конфликт, по-добре мълчете и се измъкнете. Хазартът, рискът и измамите трябва да бъдат изключени. В противен случай, ще останете без пари и ще съсипете репутацията си. Има шанс да се влюбите в човек, когото познавате.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Трябва да покажете истинското си лице, а не да хитрувате и слагате маска пред хората. Ако целите ви не са химерични, тогава има шанс да ги превърнете в реалност. Не давайте обещания в любовта, особено ако не сте уверени във вашите собствени чувства. Конкретността във финансовите въпроси, ще ви помогне да укрепите позицията си в бизнеса.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Препоръчително е, да бъдете внимателни към малките неща, в противен случай ще загубите повече от планираното. В никакъв случай, не трябва да се лекувате самостоятелно, особено ако имате хронични заболявания. Ако получите нова информация, то трябва внимателно да я проверявате. Това повече се отнася за паричната сфера, отколкото за отношенията.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Трябва да обръщате внимание не само на важните моменти в работата, но и на вашето здраве. Особено, ако често, прекалявате с мазни храни и алкохол. Положението в личен план, ще бъде критично, така че се ограничавайте в общуването с роднини. Вечерта, ще получите мъдър съвет от приятел.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Не се препоръчва да започвате нещо ново и мащабно. В противен случай, ще направите много грешки и нищо няма да постигнете. По-добре, отделете време за почивка. Приятелите и семейството, ще се радват да ви видят в своето общество. В личната сфера, трябва да помните не само своите желания, но и чувството за дълг. Вечерта е добра, за спортни занимания.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Физическата активност е противопоказна днес, а също и вълненията, дори по-незначителни поводи. Ако започнете да правите неща, които първоначално са трудни за тялото ви, ще загубите много време и енергия. Необходимо е да общувате повече с близките си хора, за да запълните празнината, която се е получила по време на прекомерната ви заетост в работата.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Препоръчително е, да се въздържате от изкушения и приключения, за да не навредите на себе си и вашия любим. Заемете се с домакински задължения и битова работа по дома, така, по късно, ще се чувствате комфортно. Креативните от вас, е по-добре да се заемат с това, към което ги влече. Не гонете големите пари и слава, така всичко ще дойде по-бързо, отколкото сте очаквали.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

По-добре, избягвайте приключенията в любовен план. Едва ли ще могат да ви доведат до победа, дори да си зададете постижими цели. Хаотичното поведение и прибързаните решения във финансовия сектор, могат да ви оставят без лев в джоба. Ако ви поканят вечерта на гости, не се отказвайте, а се разтоварете.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Не е препоръчително да помагате на всички, ако залогът е собственото ви благополучие. В противен случай, ще се пречупите, психологически и физически. През деня, може да получите писмо или колет с нещо ценно. Това ще ви помогне, да решите много вътрешни проблеми, както и да направите план за бъдещето. Вечерта е подходяща за разходка.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!