Дневен хороскоп 09/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
112

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес трябва да сте честни и искрени, за да покажете на хората около себе си своите добродетели. Поемете отговорност за всичко, което правите – ще ви се изплати изцяло. Съдбата е на страната на онези, които „плуват“ в търговските дела, като риба във вода. В любовта ревността ви е враг, затова работете върху себе си. Бъдете по-уверени и сдържани.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес ви очаква вълна от оптимизъм и романтика. Трудно е да се каже как ще се справите с всичко това. Важно е, да не пометете другите. Избягвайте претоварването под всякаква форма. Ако вечерта се появи слабост и главоболие, незабавно предприемайте действия. Особено, ако ви предстои ваканция. Сега за болести, нямате време.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Препоръчва се, да се придържате към нормите на поведение в обществото и колектива. Не си позволявайте да командвате и викате, в противен случай сами ще попаднете в подобна ситуация. Има вероятност, да се разочаровате в партньора. Не го насилвайте да говори неща, които няма да ви харесат. Успешно ще се развиват бизнес пътуванията.

РАК (22 юни – 23 юли)

Днес всичко ще възприемате с враждебност. Дори признанията в любов, ще ви дразнят. Може би е време да полекувате нервите или да си починете далеч от дома. Физическите упражнения, колкото и да е странно, ще бъдат от полза. Смело се отправете на вилата – копайте, садете, разхождайте се. Дори малка порция позитив, ще ви помогне да се отървете от стреса.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Трябва да бъдете по-внимателни, при започване на нови запознанства. Може да ви провокират към конфликт или да ви дадат невярна информация. Това е чудесен ден за работа, особено ако наскоро сте започнали собствен бизнес. Вече сте разбрали най-важните аспекти на бизнеса, сега остава още малко – да запазите и увеличите капитала.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Романтичен ден очаква тези, който наскоро са започнали нови отношения. Но преди вечерната среща се опитайте да приключите работата си, както и да се обадите по телефона на своите партньори. На върха на славата, ще бъдат креативните личности. Може да представите на света, нов и оригинален проект. Естествено, ще получите за него прилична сума пари.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Не се препоръчва да седите цял ден и да чакате печалби. От небето парите няма да паднат, трябва да ги спечелите. Или поне да ги приближите достатъчно до себе си, за да хванете някоя голяма пачка. Така че, спрете да фантазирате и спешно разработете план за действие. В личната сфера, ще трябва да разберете каква е разликата между любов и леко флиртуване.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес може да се почувствате в ролята на жертва. Ще ви се струва, че трябва да помагате и разберете всеки, който срещнете по пътя. Именно тази тактика може да подкопае вашата енергия, както и „убие” самочувствието ви. В работата покажете изключителните си страни, така че дори най-опитните колеги да бъдат изумени от вашите таланти.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес може да се отпуснете и забавлявате. Ако финансовата ситуация позволява, организирайте си някаква почивка. И не забравяйте да се поглезите с нови покупки. Спортът ще помогне да се хармонизира не само тялото, но и душата. Не пренебрегвайте това, което само идва при вас. Възможно е, това да е кариерно израстване или истинска любов.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес заетостта в работата, ще ви попречи да се насладите на взаимоотношенията с любимия човек. Дори един откровен разговор, няма да доведе до конструктивен изход. Обиди и претенции – това ви очаква. Но затова пък финансовите дела ще бъдат успешни, може да получите много повече от очакваното. Опитайте се да намерите време за почивка, да се разходите и забавлявате.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Желателно е да следите за здравословното си състояние. Ако имате проблеми, посетете специалист. Успешно ще напредват в бизнеса тези, които стриктно следват своя план и са установили сътрудничество със западни партньори. Не правете нищо сами, само екипната работа ще помогне за постигането на целта.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ако принципно не сте доволни от своята фигура, тогава е време да преминете на диета. И не е необходимо да се записвате при специалист, в интернет може да намерите всичко необходимо. При семейните се очертават големи промени във връзка с продажбата на собственост или смяна на жилището. В работата не утежнявайте ситуацията, оставете всичко да се развива естествено.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!