Дневен хороскоп 08/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
107

ОВЕН (21 март – 20 април)

Трябва да се съсредоточите върху задачите, а не само да говорите с всички подред. Имайте предвид, че работата от само себе си няма да се свърши, а само ще си докарате безброй проблеми. Добре е да се заемете с благотворителност, спорт или да посетите културно събитие. Ако сте активни и действени в този ден, ще успеете.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Не се препоръчва да влизате в компания на хора, които не подкрепят вашите усилия. Мнозина ще се опитат да ви се качат на главата, но напразно. Трудно, но все пак ще решите, финансовите проблеми. От това зависи не само кариерата в бизнеса, но и личния ви живот. В края на краищата, избраникът ви вече е уморен да чака, кога ще стъпите здраво на краката си.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Много сериозно може да се влошат отношенията с човек, когото искрено уважавате. Въпросът е, че вашите мнения по една важна тема, ще са коренно различни. Горещ спор, може да се разрази на обществено място, сред много хора. Също трябва да се погрижите за здравословното си състояние, по-точно за стомаха. Не започвайте самолечение.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес слушайте шестото си чувство, за да разберете кой ви е истински приятел и кой е само делови партньор. Ще бъдете изпълнени с енергия и дори ще имате в излишък, затова я прилагайте по предназначение. Ако редувате релакса с физически упражнения, то за дълго време ще укрепите здравето си и ще се отървете от негатива.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес ще бъдете толкова активни и импулсивни, че лесно ще запалите с вашият темперамент всички наоколо. Опитайте се, да се контролирате, а най-добре се отпуснете и починете. Между другото, една разходка в парка или гората, е отлична възможност да общувате с природата и със себе си. Във финансовата сфера, могат да се появят перспективи за бързо забогатяване.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Трябва да отворите сърцето си за нова любов. Достатъчно сте страдали и спомняли онова, което е останало в миналото. Проблемите могат да дойдат от там, от където не ги очаквате. Но ако ги третирате леко и спокойно, решението ще дойде от само себе си. В семейството, насочете енергията си към градивни неща, така че да няма кавги.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Денят е благоприятен за промени, както външни, така и вътрешни. Като цяло се ангажирайте с преструктурирането на всичко, което ви заобикаля. В любовните отношения, трябва да сте изключително прозорливи, за да не позволите на избраника да ви манипулира. Между другото, имате ли нужда от това? В крайна сметка, вие толкова добре чувствате, кой може да ви предаде и с кого може да продължите.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес не правете планове за бъдещето, защото всичко може да се промени за един час. Ако нямате опит в паричните сделки или в търговията, тогава е по-добре да не се месете в тази сфера. Задълженията в личния живот ще се превърнат в истински окови и ще се почувствате по-лошо, отколкото в плен. Сами решете, как да действате. Може би, откровен разговор ще помогне?

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес, ще искате всички около вас да ви разберат, да ви правят комплименти и дори да ви отстъпят място в автобуса. Но какво сте направили, че да искате да бъдете третирани по този начин? Необвързаните днес, трябва да посещават многолюдни места, за да направят романтични запознанства. Има шанс да очаровате някой, ако обновите вашия гардероб и се усмихвате сладко.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Възможно е да изпаднете в критично финансово положение, така че по-добре дръжте парите си при вас. На работа ще поемете твърде много, за което началникът няма да ви похвали, но ще го забележи. Днес се откажете от екстремните спортове, пътувания в чужбина и работа на високо. Този ден е опасен и има риск от травми и наранявания.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Трябва да се заемете със здравето си, да укрепите имунитета и външния си имидж. Като цяло, ако посветите този ден на себе си, няма да сбъркате. В края на деня може да бъдете поканени не само на важна среща, но и такава с романтичен отенък. Така че, трябва да помислите за това, как да завладеете сърцето на човека отсреща. Въпреки че и една усмивка, ще свърши работата – не се притеснявайте.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Очаква ви конкуренция и съперничество, което ще ви разстрои по време на работа. Буквално ще ви разкъсват на части, което ще ви пречи да се концентрирате върху основните аспекти на деня. В любовта, ще бъдете изпълнени с нежност и страст, което няма да остане незабелязано. Вечерта ще трябва спешно, да се приготвите за пътуване. Къде точно, ще разберете.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!