Дневен хороскоп 07/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
73

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес настроението ви, може да не бъде на ниво и причината за това ще е човек, който ще ви разкаже неприятни новини. По-точно това ще се отнася за хора, в които искрено вярвате. Не се подавайте на тези слухове и бъдете по-реалистични и строги към себе си. Също спрете да се оплаквате от липсата на пари, особено след като скоро ситуацията ще се помени.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви един интересен ден, в който може да се влюбите, да се забавлявате и дори да отидете до края на земята в търсене на приключения. Основното нещо е, да не прекалявате с желанията, в противен случай “златната рибка” ще се умори и ще отплава. За да постигнете финансовите си цели, помолете приятел за помощ.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес, ще сте много ядосани, докато се опитвате да доказвате своите истини на другите. Може би е по-добре да се разходите и отпуснете сред природата, далеч от всички? Споровете ще доведат до задънена улица, ще повлияят на настроението и дори на здравословното ви състояние. По отношение на здравето, може да се обадят стари болежки. Спазвайте диета и не прекалявайте.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес избягвайте общуването с хора, които не ви действат добре. Освен това, сами ще усещате с кого сте в хармония и с кой не. Ще имате малко работа, но кариерата ви ще зависи от това. Ако искате да живеете богато и красиво, потърсете допълнителна работа. В изключителни случаи, може да се обърнете към приятели, които няма да ви откажат помощ.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Възможно е без причина да се затворите в себе си и да се отдалечите от задълженията си. Но да се отдавате на мрачно настроение и да потъвате в депресия, не е нужно. Възможен е важен разговор с роднини, затова бъдете по-толерантни към по-възрастните. Семейните, може да имат проблеми с децата, така че, посветете вечерта на тях.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Денят е благоприятен, за възстановяване на отношения с човек, който някога ви е предал. Може би, вече нямате чувства към него? Тогава не правете нищо. Финансовото ви положение не е добро, но скоро ще се оправи. Особено ако намерите някой, който може да ви заеме голяма сума. Не се отказвайте, от вечерна разходка из града.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес ще живеете според принципа “наши и чужди”. Е, ако такава позиция устройва всички, тогава няма от какво да се страхувате. Преди всичко, бъдете честни със себе си. Възможно е преместване, реконструкции или дребни ремонти у дома. Денят не е благоприятен за купуване на домакински уреди на кредит. Вечерта се отпуснете и забравете поне за миг за проблемите.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Общувайте повече, опознавайте другите и бъдете открити. Не се страхувайте, защото сте на прав път. Основното нещо е, да не се самозалъгвате. В областта на финансите, е важно да не допуснете грешка при сметките. Ако ясно планирате бюджета за месец напред, тогава през целият сезон ще живеете комфортно. От командировки и пътуване, се откажете.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ще се носите в потока от новини и срещи и до вечерта, ще се почувствате ужасно уморени. Но, за сметка на това, ще получите много нова информация и ще трябва да я анализирате внимателно. От пазаруване не трябва да се отказвате, но не трябва да изкупувате всичко подред. За да поддържате здравето си, се нуждаете от повече сън.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес може да сте подложени на рязка промяна на настроението, което да засегне отношенията с близките. По отношение на парите, проблеми не се очакват. Имате точно толкова, отколкото се нуждаете за сигурен живот. В любовта, определено ще имате късмет, особено ако все още, не сте обвързани. Има шанс, да се влюбите.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Трябва да покажете талантите си, но не пред огледалото, а пред голяма аудитория. Ако не се откажете от тази приятна мисия, скоро ще станете известни и ще намерите ново хоби. Между другото, това освен удоволствие, също така ще ви донесе добра печалба. Вечерта се отпуснете и забавлявайте.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Нужно е да се отървете от мрачните мисли, които само развалят настроението ви. Не сте хипохондрици, за да си внушавате фалшиви болести. По-малко комуникирайте с тези, които имат негативно влияние върху вас. Денят е благоприятен за отказ от лошите навици – спрете да пушите или преяждате вечерта.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!