Дневен хороскоп 07/04/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
116

ОВЕН (21 март – 20 април)

Не е препоръчително, днес да се заемате с нещо ново и необичайно. Ако започнете да насилвате събитията, ще се окажете в непроходима джунгла, освен това, финансова. Делата, свързани с рекламен бизнес и творчество, ще се развиват великолепно. В любовта, не трябва да се противопоставяте на интимните си желания. Още повече, че те са същите като на любимия ви.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Трябва да свършите всичко сами, без да натоварвате никого с капризи и молби. Възможни са перспективни предложения и доходоносни сделки, които ще ви донесат големи печалби в близко бъдеще. Денят е потенциално опасен, за тези които се занимават с различни спортове, възможни са травми. Бъдете изключително предпазливи.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Избягвайте рискови действия, в противен случай може да загубите много. Ако работите, правете го умерено и без иновации. Възможно е, несъгласие с колегите, особено ако заемате лидерска позиция. За да подобри финансовото положение, трябва спешно да потърсите допълнителен източник на доходи.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Може неочаквано да срещнете, съпротива от околните. Затова, трябва да се държате сдържано, без агресия и претенции. Благоприятно ще бъде пътуването по лични въпроси, разходка в града или сред природата. Вечерта, творчески настроените от вас, може да демонстрират произведенията си.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Препоръчва се, да инвестирате енергията си в умствена работа, която до края на пролета ще донесе добри плодове. Не се притеснявайте, че на някой може да изглеждате натрапчиви, все пак, вие искате да вземете своето, а не чуждото. В любовта, също е добре да действате за собствените си интереси. Не се противопоставяйте на чувствата, в противен случай ще направите много грешки. А също, ще се сблъскате с болезнени разочарования.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес личният ви живот, ще се развива в правилната посока, но във финансовия се очаква рязък спад. Бъдете изключително внимателни, за да не се окажете на ръба на криза. За да избегнете горчивите разочарования в любовта, не преследвайте идеали. Просто трябва да се радвате на малките неща, които съдбата ви дава.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес не стройте, никакви сърдечни планове. Ще е добре временно, да се превърнете в робот, нищо да не чувствате и за нищо да не се притеснявате. В бизнеса, са възможни сериозни конкуренти, така че не разказвайте на никого за вашите планове. Вечерта, ще трябва да решавате проблемите на своите възрастни роднини.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Ще ви осени толкова блестяща идея, че сериозно ще се замислите за започване на бизнес. Е, ако плана ви е печеливш, не трябва да се отказвате. Що се отнася до здравето, днес ще сте в отлична физическа форма. Но от активен спорт и отдих в екстремни условия, е по-добре да се откажете.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес трябва да следвате вашите принципи, дори ако разговорът с шефа е твърде сериозен. Възможно е, да ви тестват за сила, а не за друго. По-малко се безпокойте за факта, че новият ви избраник, не се интересува много от вашия бизнес живот. Ако успеете да го настроите на откровеност, тогава връзката ви ще се укрепи значително.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес, ще се чувствате прекрасно, което ще ви позволи да започнете нещо интересно и да подобрите отношенията си с другите. Не бъдете твърде студени и сдържани в любовта. Дори ако вашият роман, е все още в самото начало, в стадии на проверка. Трябва да се въздържате от радикални промени на имиджа си.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Дръжте твърдо на финансовите си позиции. Именно тези интереси трябва да ви бъдат приоритет, за да не попаднете в лапите на кризата. Един добър ден за получаване на нови знания, работа с документи и бизнес срещи. Трябва твърдо да защитавате своите професионални принципи, дори ако конкуренцията е жестока.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

В работата ви, всичко ще върви равномерно, освен ако сами не се отклоните от пътя. Необходимо е да бъдете изключително предпазливи и систематични, за да изпълните всичките си планове. Възможна е изгодна сделка и подписване на дългосрочен договор. От командировка в чужбина, няма смисъл да се отказвате. Бъдете спокойни, семейството ще ви разбере.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!