Дневен хороскоп – 06/08/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
100

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес ще искате нещо ново и необичайно. Дори наскоро разгорелият се роман, няма да ви радва. Въоръжете се със здрав разум, за да не развалите картината. Във финансовия сектор няма причина за ограничение, приходите ще надхвърлят разходите. Но вечерта роднини ще ви разстроят, казвайки нещо остро по ваш адрес.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Многозначителен и вълнуващ, ще бъде този ден за вас. Всичко уж ще е прекрасно, но настроението ви ще е ужасно. Потърсете морална подкрепа от човек, който и друг път ви е помагал. Насочвайте енергията си в правилна посока, за да не изтича напразно. Възможен е голям успех, в творчески проекти.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Не трябва да се отклонявате, от обичайния си работен ритъм. Вие сте пълни със сила и позитивност, което вече води до заслужена победа. Със здравето не са изключени проблеми, така че, откажете се от бурни партита до сутринта. В спокойна атмосфера, поговорете с любимия човек. Ако вече сте изморени от честите спорове, тогава е време да решите нещо.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес да скучаете и преживявате, няма да имате време, ще имате много работа. Освен това, тя ще е интересна и печеливша. В сферата на любовта, се очаква море от емоции, фойерверки от чувства и буйна страст. Не сте очаквали, че новият ви избраник ще бъде толкова харизматичен. За да постигнете материалните си цели, трябва да сте концентрирани. В противен случай, ще пропуснете печеливш договор.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Трябва да бъдете по-внимателни с емоциите, в противен случай те ще ви връхлетят като ураган в безлунна нощ. Дръжте се достойно, за да не развалите репутацията си. Проблеми в ежедневието не са изключени, включително повреда на домашни уреди. Ще трябва да дадете доста пари, за да оправите всичко. С личния си автомобил, не тръгвайте на дълъг път.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Препоръчително е, да съхраните сили за любимия си човек. Не оставяйте цялата си енергия и вдъхновение на работа. Финансовите въпроси ще се объркат, но шансовете за „оцеляване“ няма да са много. Разплатата за минали грешки ще бъде твърде висока, ако не върнете дълговете на приятел навреме. Работете с документите внимателно.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес ще бъдете като електрическа крушка, която се изключва и включва по всякакви поводи. Ще се чувствате така, сякаш не зависите от себе си. Но във финансовата сфера, все пак ще трябва да обърнете внимание на нюансите. Загубите ще бъдат толкова тежки, че ще се паникьосате. Вечерта, чакайте гости отдалеч.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Трябва да хармонизирате връзките си, за да не се окажете сами. Опирайки се на подкрепата на колеги или делови партньори, ще разберете какво е това, надеждно партньорство. За грандиозни успехи, сега не е време, но това не е повод за притеснение. Домашната обстановка, ще предразполага към размишления. Не се страхувайте да сте откровенни с любимия човек.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

На този ден, ще се чувствате по-добре в неформална и лека обстановка, отколкото да действате открито. За да получите желаното в работата и финансите, трябва да се оттласнете по-силно от земята. Не, няма да летите, но в кариерата, ще напреднете. В любовта повече давайте, а не взимайте. Това ще бъде оценено от избраника.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Всичко, което направите днес, ще ви се върне стократно. Ще успеете да реализирате плановете си, без разходи и притеснения. Ако се стремите към закупуване на нещо ново и голямо, то тогава предварително пресметнете вашите финанси. Безразсъдните действия, само ще ограничат възможностите ви. За бизнес пътуване е добър ден, но не тръгвайте на път с личния си автомобил.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес бъдете по-икономични, за да не разпилявате енергийните си запаси за ненужни разговори. На работното си място, трябва здраво да работите, в противен случай ще останете без премия. В личната сфера ще се развие глупава ситуация, която вие ще надуете до размера на земното кълбо. Повече увереност, а не мнителност!

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Трябва да поддържате баланс между домашния комфорт и трудовата активност. Ако следвате мярка във всичко, то и всичко ще е великолепно. Не влизайте в схеми, които „намирисват“ на риск и измама. Милиони едва ли ще получите, но ще трябва да се разделите с последните си стотинки. Със закона трябва да се държите деликатно, не забравяйте за това.

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!