Дневен хороскоп – 04/08/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
32

 

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес е добре, временно да се оттеглите от работата. В противен случай конкурентите ще ви „разкъсат”. Радвайте се на слънцето, общувайте с хубави хора и нито дума за пари и работа. Има вероятност за романтична среща. Ще летите от щастие, дори ако от детство се боите от височини.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви труден работен ден, когато ще ви атакуват от всички страни и колеги и шефове. Само не се оправдавайте, не сте виновни. В любовта, най-накрая ще получите дългоочакваното “да” от симпатичен ухажор. Има шанс да сключите сделка, за която отдавна мечтаете. Творческите импулси не крийте, те ще ви дадат сила и увереност.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Има риск да попадне под съкращение, затова предварително се погрижете за финансовото си състояние. Помислете и за бизнеса си. Здравословни проблеми не са изключени, ако имате нарушения в метаболизма и заболявания на стомашно-чревния тракт. Ако отивате в чужбина, вземете предпазни мерки, особено ако е екзотична страна.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Достатъчно сте се измъчвали от съмнения, по-повод любимия човек. Време е да му направите предложение за брак, така всичко ще си дойде на мястото. Роднините ще ви устроят изненада, може би празник. Само не седете на масата с каменно лице, ще отблъсквате с мрачното си настроение. Финансовата ситуация е добра, ще имате достатъчно пари.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Семейните ще преживеят, нов меден месец и това е чудесно. Не бъдете твърде мнителни, дори ако се случи нещо неочаквано. Ако не може да се справите без специалист с битовите проблеми, отделете прилична сума за ремонт. По отношение на пазаруването, не се ограничавайте в нищо, напълно заслужавате покупките.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Не е желателно да се заглеждате прекалено напред в бъдещето. Ако имате добра работа, задоволявайте се с нея. Но ваканцията си трябва да планирате, все пак. Финансовата ситуация може да се подобри само по един начин – чрез заем. Не прекалявайте с натоварванията във фитнеса, грижете се за гръбнака и краката си.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес ще плувате в мечтите си, като в топло море. Само не споделяйте какво се случва в душата ви с приятели и колеги. Някой ще ви завиди и след това ще страдате в догадки – къде е отлетяло вашето щастие. От лудите идеи във финансовата сфера се откажете. Ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Ще почувствате върху себе си, че любовта е зла. Вие разчитахте на вечна и приказна връзка, но всичко се случи по различен начин. Сега трябва да се концентрирате и да преразгледате плановете си. Състоянието на портфейла ви, може да бъде и по-добро. Но ако скоро сте имали големи разходи, това е разбираемо. Е, ще трябва да потърсете странична работа, няма друг изход.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Очаква ви труден и непредвидим ден. Дори, ще поискате да се обърнете за помощ към магове, за откриване на бъдещето. Но е по-добре да работите върху себе си и да станете по-оптимистични. Пропастта в джоба ви, може да бъде още една причина за отчаяние. Но вечерта е възможна печалба, от какво, засега е тайна.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес са възможни проблеми със здравето, до толкова, че без медицинска намеса няма да минете. Идентични “рани”, ще се появят и в личния живот, когато любимият, ще устрои скандал. Решавайте битовите проблеми без забавяне, ако искате да запазите съюза. И, между другото, изразявайте интимните си желания по-скромно.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Възможни са финансови проблеми, но няма да са критични. Парите не просто ще изчезват, а направо ще бягат от портфейла ви. Не се опитвайте да вземате заеми от приятели или да купувате нещо скъпо. Отношенията с любимия човек ще се стабилизират, ако организирате съвместно пътуване. Ако скоро излизате в отпуск, направете предварително резервация за почивка.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Трудно е някой да ви изкара от пътя, но днес точно това ще се случи. Но това няма да бъде кола, а човек, който агресивно и безцеремонно, ще се меси в личния ви живот. Опитайте се, деликатно да го поставите на място. И в бъдеще не споделяйте, подробности за своите отношения. Вечерта настроението ви, ще се повдигне от съобщение по телефона или пощата.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!