Дневен хороскоп 04/04/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
92

ОВЕН (21 март – 20 април)

Вашето здраве и работоспособност, ще бъдат във върхова форма, въпреки факта, че натоварванията ще се увеличат значително. Влошаване на отношенията с другите, също е възможно днес. Най-вероятно, те просто няма да ви разбират за пореден път. Препоръчително е да посветите този ден, на проблемите в личния живот и духовно развитие.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Натоварен ден, вероятни са сериозни провокации, авантюристични приключения и непровокирани конфликти. Съдбата отново ви изпраща изпитания, тества ви за пореден път. Вашият жизнен потенциал ще бъде висок, но увеличената натовареност ще се отрази негативно на отношенията ви с колегите. Най-вероятно, те просто няма да ви разбират. Бъдете изключително внимателни с любимите хора.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Опасен и тежък ден. Не тръгвайте днес на пътуване или в командировка, тъй като успехът на начинанието, няма да отговори на вашите очаквания. Изключете тежкия физически труд или рисковите дейности. Има опасност за здравето. Прекарайте деня със семейството в тихи домашни занимания, четене на книги, разговори с близки, гледане на нови филми, слушане на музика.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви благоприятен ден, който трябва да използвате максимално. Периода е добър за започване на нова работа, реализиране на стар проект, който ще донесе възможност за нов източник на доходи. Целенасочената дейност ще доведе до обещаващи промени. Днес може успешно да осъществите различни търговски сделки, дори рискови. Но в личния живот, се пазете от измама и предателство.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Активен, работен ден. Днес нерешените проблеми постоянно ще напомнят за себе си и ще провокират към решителни действия. Не разказвайте на партньори и близки за вашите планове, може да не ги разберат или одобрят. Следобед ще ви остане известно време за развлечения, може да се заемете с любимото си хоби, но едва ли ще успеете да забравите за проблемите.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Вашето здраве, комуникативни умения и личен чар, ще бъдат на високо ниво, което ще ви позволи да се справите с всички дела. Ще може успешно да осъществите различни търговски сделки. Но в личните отношения не се изключват проблеми, свързани с нежеланието на партньора да приеме вашата гледна точка.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Опасен и тежък ден. Фокусирайте се върху най-важното и се старайте да не се разсейвате от дреболии. Вероятно проблемите или поправянето на грешки в професионалната дейност, ще ви отнемат цялото време. Груповите занимания и физическата активност са опасни. Не са изключени големи неприятности, свързани с имущество.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви благоприятен ден. Целенасочената дейност ще доведе до обещаващи промени. Днес може успешно да извършвате различни търговски сделки, дори рискови. Но в личните взаимоотношения не са изключени проблеми, свързани с нежеланието на партньора да приеме вашата гледна точка. Материалната ситуация не е от най-радостните, въпреки че парите може да дойдат от неочакван източник.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Денят е белязан от повишаване на активността и защитните сили на организма. Днес може да бъдете уникално работоспособни, в резултат на което да постигнете безпрецедентен успех във всичко. Много от вас, дори ще си позволят да забравят за известно време за задълженията и да си починат. Положителните прогнози за ваканция ще се сбъднат, може да се подготвите за дълго пътуване.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Труден ден, изпълнен с грешки в професионалната дейност и недоразумения в личните отношения. Връзките с партньори, приятели и близки, ще бъдат тествани за устойчивост. По-добре е да се откажете от нови проекти и сключване на договори – новите идеи и предложения могат да доведат до финансови загуби. Натрупаните проблеми или неизпълнени задължения, ще изискват незабавно разрешаване. Опитайте се да се концентрирате и не хабете жизнената си енергия за дреболии.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Денят е свързан с трансформации на енергията, приключения, неочаквани завои на съдбата. Вашето здраве и способност за работа, ще бъдат в добра форма, въпреки факта, че нервният стрес ще се увеличи значително. Вероятни са конфликти на работното място или у дома. Ако ви въвлекат в изясняване на отношения, не се унижавайте.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Вашето здраве, комуникативни умения, личен чар, ще бъдат на високо ниво, което ще ви позволи да се справите с всяка задача. Ще запомните този ден с усещането за всеобща хармония, спокойствие и прогресивен път на делата. Добър ден за креативните. Вероятно ще успеете да постигнете значителен напредък към целите си. Следобед са възможни здравословни проблеми на близък човек, за щастие, не много сериозни.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!