Дневен хороскоп 02/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
157

ОВЕН (21 март – 20 април)

Може свободно да планирате покупки, да изплащате кредити и да връщате стари дългове. Кармично, вие сте готови за всичко, което ще донесе положителни резултати. Но в сферата на любовта внимавайте. Ако се опитвате да заблудите човек, с когото някога сте се срещали, ответната реакция от негова страна, ще бъде много неприятна.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Препоръчва се да бъдете по-самоуверени и енергични, ако въпросът засяга ежедневните проблеми. Няма нужда да губите време за дреболии, особено ако имате достатъчно пари в наличност. Емоционален стрес, е възможен в любовта, затова се откажете от срещи и изясняване на отношенията. Пристъпите на депресия и апатия, може да предизвикат разрушителни привички.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Трябва да се отвлечете от всичко, трудно и ненужно. Ако е възможно, починете си сред природата или със семейството. Днес активността и натоварването, са противопоказни. Всичко това може да навреди както на здравето, така и на социалния ви статус. Идеите, които ви хрумнат през месеца, ще се реализират успешно.

РАК (22 юни – 23 юли)

Днес е добре да редувате работата с почивка, за да не навредите на здравето си. Бъдете внимателни с подписването на документи, ако управлявате бизнес и се опитвате да направите пробив. Финансово проспериращ ден, но се откажете от ненужни инвестиции и амбиции. Възможен е конфликт с близките, ако не изпълните задълженията си.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Възможно е вашите желания да се увеличат. Но точно тук ще се сблъскате с пречки – загуби, проблеми и дори раздели. За да стабилизирате ситуацията с парите, трябва да обърнете внимание на малките разходи. Вероятни са проблеми на стомашно-чревния тракт и кръвоносните съдове, затова спазвайте хранителен режим и не се претоварвайте. Вечерта е идеална за пътуване.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Възможни са изгодни сделки и подобряване на финансовото положение. Ако участвате в преговори, сдържайте ентусиазма си, действайте стратегически и не потъвайте в дълбок самоанализ. В любовта е необходима такава себеотдаденост, че избраникът искрено да повярва във вашите чувства. Разбира се, не трябва да жертвате себе си, но не забравяйте и за романтиката.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес ще бъдете зарити с работа и нови проекти. Ще се наложи да се справяте дори с това, което малко ви касае. Основното е да не се сривате емоционално, така успехът ще бъде на ваша страна. Откажете се от заседналия начин на живот, движете се повече и не се поддавайте на депресията. Вечерта чакайте неочаквани и големи печалби.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Трябва да вземете инициативата в свои ръце, за да не пропуснете многото идващи към вас, възможности за кариера. Има шанс да получите друго образование, ако подадете документи в образователна институция. Не се страхувайте от промяната, тя е за по-добро. В семейния живот ще трябва да преразгледате позициите си, но не драматично. Може да започнете ремонт в дома или да актуализирате интериора.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ще искате да направите промени не само в работата, но и в начина си на живот. Затова е добре да посетите салон за красота, както и да отидете на пазаруване. Отличен ден за нови запознанства от романтичен характер. Днес ще сте невероятно очарователни, така че не се страхувайте, че ще се покажете в лоша светлина. Пътуване сред природата, ще ви зареди с енергия и позитив.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Възможни са непредвидими събития в живота. Промените ще бъдат толкова сериозни, че ще повярвате в чудеса. Ако преди сте давали пари с невероятна щедрост, днес те ще се върнат към вас в удвоено количество. Само не продължавайте да се държите безразсъдно, ако се намирате в трудно финансово положение. Може да планирате ремонт.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очаква ви спокоен и положителен ден. В работата е необходимо да действате, съвместно с колегите. Въздържайте се от нововъведения и внимавайте какви идеи споделяте с другите. Шефовете ще оценят това, което преди не сте били готови да изпълнявате с голям ентусиазъм. Очакват се промени в любовта.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Препоръчително е да бъдете, по-лоялни и меки в отношенията си с другите. Дори ако новите ви познати ви шокират, не ги отблъсквайте. Кариерата е спряла на едно място, но творческите проекти ще напреднат значително. Чудесен ден за пътуване, работа на вилита и в екип. Финансовото положение, ще е стабилно.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!