Дневен хороскоп – 01/08/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
64

ОВЕН (21 март – 20 април)

Ще започне нов цикъл в живота ви, който ще е забележим дори за хората около вас. Ще се издигнете толкова рязко в кариерата, че дори успешните ви приятели ще завиждат. Може да се запознаете с влиятелни хора, по време на бизнес пътувания и да направите сделки. Дори и с финансите, всичко ще върви перфектно.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Не се връщайте там, където отдавна не ви чакат. Това се отнася както за предишна работа, така и за минала любов. Промяната идва, имайте търпение. Чудесен ден за спорт, занимания с хобито и разходка сред природата. Проблемите във финансовата сфера, ще ви изглеждат нерешими. Добре че ви подкрепя, стар и мъдър приятел.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Възможно е, неочаквано пътуване. Да тръгнете на път, ще трябва спешно, но не се паникьосвайте. Понятието “неканени гости”, ще осъзнаете в пълният смисъл. Всъщност, ще бъдете изненадани, когато на вратата ви почукат далечни роднини. Но с финансите всичко ще е наред! Може да се разходите по магазините, без никакви притеснения.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Възможно е приятно пътуване, след което животът ви ще изглежда като ярко приключение. Не се страхувайте от новостите, промяната и необичайните неща. Всичко това наистина сте заслужили, радвайте се от сърце. С любимия човек, няма да имате проблеми. Взаимоотношенията, ще се развиват толкова добре, че може да помислите за годеж и сватба.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Ще разберете какво е „любов от пръв поглед“. Оказва се, че това чувство не само ще ви вдъхнови, но и ще ви помогне да се видите от страни. Работните задачи не пренебрегвайте, бъдете изпълнителни. Пречките във финансовата сфера, ще са временни, не се тревожете. Вечерта ще бъде значима и незабравима.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Не е препоръчително да преувеличавате проблемите си, другите може би дори имат по-големи. Също престанете да се оплаквате на всички, че нямате късмет. Неочаквано пътуване, ще ви позволи да се отървете от болезнените мисли. Така ще се увлечете от приятен спътник, че ще забравите за всичко. Е само домашните проблеми, ще напомнят за себе си вечерта.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Пред вас, ще се проправи път към успех и слава. Колко време чакате това. Прекрасно ще се развиват взаимоотношенията с колеги, приятели и роднини. Възможно е да купите нещо голямо и скъпо. Трябва да следите за здравето си. Ако зрението ви се влоши рязко или ви боли гърба, консултирайте се със специалист.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Направете така, че да бъдете в центъра на вниманието на другите. По някаква причина упорито се стремите да снизите самочувствието си, което ви пречи по пътя към успеха. Във финансовата сфера всичко ще се върне към нормалното, т.е. ситуацията ще стане още по-лоша. Основното нещо е, да не влизате в дългове, защото ще трябва да връщате ваши пари.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ще настъпят положителни промени в живота ви. Те ще бъдат свързани с личната и професионалната сфера. Разбира се, не разчитайте на кариерен възход, макар че ще имате предпоставки за това. Главното е, да не намалявате темпото. Болезнените и пренебрегвани битови проблеми, ще трябва да решавате в движение. В противен случай, ще се карате със семейството.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Препоръчително е да се уедините и погрижите за себе си. Външният ви вид изисква промяна? Запишете час в салон за красота. Но се доверете на опитни специалисти, които вече познавате. В личната сфера, трябва да се отървете от всички ненужни неща. Включително, от ревността и грубия език. Едно пътуване по работа, може да се окаже интересно.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес ще трябва постоянно да се занимавате с проблемите на другите хора, да се обаждате на някого или да просите нещо. Но, не се упреквайте твърде много за слабостта. Напротив, колкото по-благосклонни сте към другите, толкова повече ще получите в замяна. Във финансовия сектор, са възможни грешки. Ако решите да инвестирате в бизнес, то печалбата няма да дойде скоро.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Препоръчително е да подредите всичките си дела – нови и стари. Планирайте почивка със семейството, отидете сред природата, отпуснете се на слънце. Здравето е добро, но трябва да се пазите. С други думи, закалете тялото си, не преяждайте и пийте повече течности. Но от алкохола, е по-добре да се откажете, за да не страдате от махмурлук.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!