Дискриминация! Не давали на мъж да ходи гримиран на работа

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
173

Жените ходели гримирани без проблем

 

Скот Лапланш работи в магазин във Великобритания. Наскоро той се оплакал, че работодателят му го помолил да премахва грима си, когато е в магазина.

Скот твърди, че става дума за дискриминация, тъй като жените, които работят на същото място, носят повече грим от него, но никой не ги е молил да почистват лицето си преди началото на работния ден.

“Работя в магазина от 8-9 месеца и никога досега не са ме молили да махам грима от лицето си. Даже напротив, някои от управителите дори ме подкрепят и ми правят комплименти. Наскоро обаче имаше промени в мениджмънта и ме помолиха да остана без грим. Когато отказах, ми казаха поне да го намаля”, разказа Скот в социалните мрежи.

Говорител на компанията, собственик на магазина, обясни, че става дума за недоразумение и фирмата се гордее, че за нея работят хора, които не се страхуват да бъдат различни.По публикацията работи: Мария Захариева

dnes.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!