Дъщерята на Борис Джонсън за Tatler

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
220

Снимка: Tatler
Лара Джонсън-Уилър е най-голямото от четирите деца на Борис Джонсън, които има от втората си съпруга Марина Уилър. Той има още едно дете от настоящата си трета съпруга и едно от извънбрачна афера.

28-годишната Лара никога не е била от децата с огромно самочувствие, въпреки че баща й е министър председател на Обединеното кралство на Великобритания и Северна Ирландия. Може би донякъде причина за това е и фактът, че е много далеч от манекенските пропорции, които вървят редом с общоприетото клише за красота.

 

Благодарение на риалити звезди като Ким Кардашиян, обаче, тя заявява, че вече се учи да приема тялото си, което е далече от общоприетите стандарти. „Завръща се фигурата тип пясъчен часовник“, казва Лара пред списание Tatler.
За септемврийския брой на изданието тя прави доста смела фотосесия и признава, че „Дрехите са създадени, за да подчертават формите ни“. Затова ги избирайте правилно, в зависимост от формите, които вие притежавате и искате да подчертаете.

Бъдете смели и не се притеснявайте от тялото си.
eva.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!