Clever Working Solutions – новата онлайн платформа за работа в почистването и строителството

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1022

Какво предлага платформата:

Платформата предлага директна връзка между работници и работодатели в сферата на почистването и строителството, позволявайки на фирмите, които търсят работна ръка да достигнат до десетки работници, които търсят работа.

Как работи платформата за работодателите:

Фирмите работодатели могат да специфицират с подробности критериите на тяхното търсене – като например какъв вид работник търсят (бояджия, електротехник, общ работник или ако е за почистването – чистач за частни къщи, за офиси или други комерсиални обекти или пък за почистване на строителни обекти). Стартирайки своето търсене, работодателят избира пощенския код на работата, задава критерии за предпочитания опит на работника, както и за нивото му на английски. Има възможност да се изберат допълнителни критерии като дали работника да притежава CSCS карта или Public Liability Insurance. Една от най-ефективните функционалности на търсачката е, че позволява фирмата да зададе точни параметри за деня и даже за часа на предлаганата работа. Специфицирането на часа на предлаганата работа е по-характерно за сферата на почистване, където повечето ангажименти са за няколко часа и в много случаи часа на започване на работата е от голямо значение. Платформата дава възможност са да се търсят работници за постоянна работа и също така да се търсят хора за временна или еднократна работа.

След като фирмата е задала критериите за своето търсене, тя има достъп до всички работници, които отговарят на тези критерии – тоест които са свободни и могат да поемат работата за зададения район и за специфицираното време и час.

Как работодателите правят своя избор:

Работотдателят има възможност да прегледа профилите на работниците и да види всеки един от тях с какви документи разполага (които са предварително проверени от Clever Working Solutions), както и да види неговия рейтинг, който е даден от фирмите наемали работника преди. Запознавайки се с личните характеристики на работника и преценявайки че той отговаря на изискванията й, фирмата може да влезе в директен контакт с работника през онлайн чат-а на платформата. По този начин могат да се уточнят подробност по предложението за работа. Онлайн чат функцията има и интегриран преводач, което дава възможност на работниците да изберат езика на койтo искат да пишат или да получават съобщения от фирмите. По този начин комуникацията става възможна и за тези, които не владеят добре английски, а са потърсени от английска фирма, която иска да ги наеме.

На този етап кореспонденцията е анонимна и двете страни нямат информация едни за други.

След като предложението за работа е прието от работника, фирмата трябва да заплати еднократна такса към Clever Working Solutions, след което й се дава пълен достъп до профила на работника. Свързвайки се директно с работника, фирмата вече може да го наеме за предлаганата работа.

Предимството на платформата е, че веднъж сдобила се с личните контакт детайли на работника, фирмата може да го наема и за в бъдеще, като Clever Working Solutions няма никакви претенции към бъдещите отношения на двете страни.

Какво платформата предоставя на работниците:

Ползването на платформата от работниците е абсолютно безплатно. Clever Working Solutions не взима никакви такси или комисионни от заплащането на работниците.

Регистрирайки се на уебсайта, работника има възможност да бъде забелязан от десетки фирми и бизнеси, които да му предложат работа в избраната от него сфера. Тъй като платформата работи предимно с фирми и бизнеси, които от своя страна търсят работници за своите клиенти, това увеличава многократно възможностите за намиране на работа на всички регистрирали се. Фирмите които ползват платфромата могат да бъдат както български, така и английски.

Едно от основните предимства е, че функционалностите на платфромата позволяват да се зададат предпочитанията за работа от самия работник. По този начин всеки регистрирал се работник може да зададе с точност кога и къде иска да му се предлага работа. Опцията за постоянна и временна работа позволява и на тези, които нямат възможност за редовна работа, да се възползват от възможността да работят само тогава когато искат. По този начин се дава възможност дори и на не активно работещите да поемат работа когато и където им е удобно. В същото време тези работници, които имат редовна работа могат да се отбялязват за свободни и да поемат допълнителни ангажименти за уикендите или когато искат да работят допълнително.

Кой може да ползва платформата за намиране на работа:

Платформата е предназначена за всички работници в Лондон, които активно търсят работа в сферите на строителството и почистването.

Освен възможност за редовна работа, Clever Working Solutions предоставя шанс дори и на тези, които искат само временни ангажименти. Тъй като потребителите на платформата, които търсят работници, са фирмите работодатели, а не крайния потребител на услугите, възможностите за намиране на работа се увеличават многократно. По този начин работниците имат реалния шанс да достигнат то десетки фирми и агенции, които търсят хора в двете сфери.

Специална оферта към работодателите:

Всички фирми работодатели, които се регистрират на платформата до края на Април ще получат £200 безплатен кредит, който могат да използват за наемане на работници до края на Май. Освен това Clever Working Solutions предлага 50% намаление на таксите за наемане на работници до края на Май.

За повече информация:

info@cleverworkingsolutions.co.uk

Office: 0208 191 7787

Mobile: 07563 88 66 40

https://www.cleverworkingsolutions.co.uk/

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!