Бруклин Бекъм и Никол Пелц вдигат сватба в катедралата „Свети Павел” в Лондон от Ралица Кирилова

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
323

Снимка: Thesun.co.uk Синът на Виктория и Дейвид Бекъм Бруклин планира да се ожени за модела Никол Пелц в катедралата „Свети Павел“, пише вестник”Сън”.

 

21-годишният Бруклин и 25 годишната Никол Пелц, която е дъщеря на известния американски индустриалец и милиардер Нелсън Пелц, се сгодиха в края на юли. Ако избират за сватбата си „Свети Павел” – където принц Чарлз и Даяна Спенсър се ожениха през 1981 г. – това ще може да стане най-рано до 2022 г., тъй като има дълъг списък от чакащи, допълва ”Сън”.

Церемониите в „Свети Павел” се провеждат по специални правила. Сватбата трябва да включва поне едно четене на Библията, а съвременната музика е забранена, така двойката трябва да е подготвила нещо по-традиционно. Свети Павел е отворена и за обществеността, така че да има много хора, които да гледат.

Сватбите в катедралата се провеждат в параклиса на най-важния орден на Британската империя в криптата Заявленията за сключване на брак там трябва да се правят чрез архиепископа на Кентърбъри, който предоставя специален лиценз.Той струва 2240 британски лири за церемония с органист, плюс 325 паунда за лиценза.

Музикантите и записите на церемонията започват от 1000 паунда всеки. Общата основна цена при всички случаи би надвишила 5000 паунда. Засега говорителят на Бекъм отказва да коментира плановете им за сватба. След новината, че Бруклин Бекъм е предложил брак на любимата си Никол Пелц дойдоха и предположенията, че двамата вече тайно са си разменили сватбени обети.

Първоначално съмненията се появиха от коментар на приятел на Пелц под нейна снимка, в който той се обръща към нея с „госпожа Бекъм“. Тя предпочете да не отговаря директно, но сподели в историите си снимка, на която се вижда ръката на Бруклин и златна халка, която той носи на безименния си пръст.

debati.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!