Британски депутат към безработните: Вазектомиите са безплатни! Пост на Бен Брадли от 2012 г. му навлече гнева на обществото

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
523

 

Снимка: Parliament.uk

Депутат на Тереза Мей, назначен за да подобри имиджа на консерваторите пред младото общество във Великобритания, предизвика гнева на обществото.
Бен Брадли, назначен за вицепредседател на младежкото движение миналата седмица, е написал в блога си през 2012 г. пост в подкрепа на спорния таван на помощите за социално слаби, подкрепян от тогавашните управляващи.
„Вазектомиите са безплатни“, написал Брадли в блога си consbradders21, в пост, обясняващ защо орязването на социалните помощи е жизненоважно за опазването на британската култура.
„Извинявайте, но това колко деца да имаш е въпрос на избор – ако не може да си ги позволиш, спри да раждаш!“, пише Брадли.
„Семейства, които никога не са работили и ден в живота си имат 4 или 5 деца, междувременно останалите от нас имат 1 или 2 и това означава, че не след дълго ще се давим в широкото море от ненаети загубеняци, за които си плащаме да задържим“, продължава Брадли.
Попитан за поста си обаче Брадли го трие от блога и се извинява публично чрез централата на Торите.
Той твърди, че е станал по-мъдър след публикуването на поста и съжалява за коментарите.
„Извинявам се за тези постове. Времето ми в политиката ми позволи да израстна и сега осъзнавам, че този език не е подходящ“, гласи извинението на Брадли, пише британския „Телеграф“.
Кат Смит, министър в сянка за проблемите на младежта заяви: „Тези отвратителни коментари разкриват отношението на торите към безработните хора“.
По публикацията работи: Боряна Павлова

dnes.bg


Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/26/d574630909/htdocs/budilnik_wp/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353