Борис Джонсън сменя професията, става водещ в британска телевизия

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
77

Очаква се да създаде нов сериал

Бившият премиер на Великобритания Борис Джонсън се присъединява към екипа на британска телевизия като водещ, продуцент и коментатор.

Джонсън, който се присъединява през новата година, ще играе ключова роля в отразяването както на общите избори в Обединеното кралство, така и на изборите в САЩ следващата година.

Той ще създаде и представи нов сериал, показващ силата на Великобритания по целия свят, както и ще бъде домакин на специални извънредни предавания пред публика на живо в Обединеното кралство, съобщи GB News.

“Развълнуван съм да съобщя, че скоро ще се присъединя към екипа и ще предложа откровените си коментари по световните дела. Ще говоря за огромните възможности на Великобритания, както и за предизвикателствата – най-добрите ни дни тепърва предстоят”, каза Джонсън.

Във видео Джонсън също така обещава, че ще “предаде своите неподправени виждания за всичко от Русия, Китай, войната в Украйна и как посрещаме всички тези предизвикателства”, пише “Фокус”.

“Изключително горди сме, че той се присъедини към семейството на GB News, особено когато се насочваме към критична година в политиката както тук, така и отвъд Атлантика”, заяви директорът Майкъл Букър.

Снимка: БГНЕС
bgonair.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!