BMW спира да прави коли за полицията във Великобритания

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
651

Причината за това е приоритизиране на автомобили за частни клиенти

Полицията във Великобритания повече няма да купува автомобили от марката BMW, тъй като германците ще преструктурират представителството, което отговаря за това, а хората, които работят там ще се занимават с други автомобили. Новината бе потвърдена официално от BMW, които споделиха и подробности за тази мярка.

От компанията ще приоритизират доставката и производството на автомобили за частни клиенти, тъй като липсата на полупроводници принуждава марката да вземе решението. Макар наскоро да ви съобщихме, че положението с чиповете ще се подобрява, изглежда все още има време докато това се случи.

Припомняме, че преди около година полицаите бяха инструктирани да не използват за високоскоростни гонки автомобилите оборудвани с N57 двигателя на марката поради причини свързани със сигурността на полицаите. Това се случи след фатален инцидент при който полицейски автомобил се самозапали поради проблем в двигателя.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!