“Билд”: С бюста си приятелката на Кобрата също е в тежка категория

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1281

В навечерието на мегасблъсъка между

световния шампион Владимир Кличко и претендента Кубрат Пулев медиите в Германия обърнаха сериозно внимание и на приятелката на Кобрата. “В родината си Пулев е звезда и масите го почитат като спортен герой. Вестниците пишат редовно за него. Но още по-сладкодумни са, когато стане въпрос за приятелката му. 33-годишният спортист от няколко години има връзка с българската певица Андреа, чието истинско име е Теодора Андреева Руменова (27). Тя може да се похвали не само с много хитове, но и с това, че е била на корицата на българския “Плейбой”. Платинено руса, със силен грим на лицето и секси дрешки: красивата блондинка щедро показва прелестите си. Тя обича да се снима в секси пози – дори и със своя боксьор тежка категория. Но вижте сами”, написа днес онлайн изданието на “Хамбургер Моргенпост”, като германските журналисти са направили и галерия с някои от най-предизвикателните снимки на Андреа и Кобрата.

Таблоидът “Билд” пък е направил колаж от снимка на Пулев и Андреа в леглото и такава на Владимир Кличко, на която световният шампион размахва юмруци. “Съперникът на Кличко оставя своето горещо оръжие у дома”, гласи заглавието на вестника с най-голям тираж в страната. “Кличко не се бие като мъж, а като момиче”, заяви Пулев преди утрешния мач в Хамбург. “Той има голяма уста, но има ли българинът и реален шанс? Факт: оръжието на Пулев остава в София! Приятелката му, която по размер на бюста също е в тежка категория, се вълнува прекалено много в залата. Но дори и без Андреа Пулев все още няма загуба. “Аз ще бъда опасен противник и обещавам, че Владимир ще трябва много да се потруди на ринга. С кобра не се играе”, цитиран е Пулев от “Билд”. Таблоидът припомня и обещанието на Кобрата, направено преди време, че ще се ожени за Андреа, ако победи Кличко и спечели световната титла.

sportal.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!