Бербатов: Обидите ме отказаха от националния отбор

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
993

Бившият капитан на националният отбор Димитър Бербатов не може да преглътне обидите, с които бе засипван докато носеше капитанската лента на "трикольорите".Нападателят на Манчестър Юнайтед призна това в интервю пред американския канал ESPN.

Бербатов, който отказа поканата на новия селекционер Лотар Матеус да се върне в състава, не крие, че е разочарован от това как въпреки неговите усилия, преобладаващите оценки за представянето му винаги били негативни.
“Винаги съм казвал, че няма да играя в националния отбор, когато наближа 30 години и решението ми няма да се промени”, каза нападателят на Юнайтед.
“Моментът, в който вкарах 48-ия си гол и подобрих рекорда на Христо Бонев бе страхотен за мен. Това бе и най-подходящото време да затворя страницата национален отбор.
Решението не беше лесно, но съм доволен, че го взех. Без значение колко усилия полагах с националната фланелка, получавах обиди за представянето си”, коментира Бербатов.

“Винаги имаше хора, които не бяха доволни, когато играех за България, така че не бе необходимо да се тревожа повече за това”, добавя благоевградчанинът

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!