Бербатов: Когато губя, ставам неприятен

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
437

"Може да попитате момчетата и те ще ви кажат, че когато загубим, аз не

съм от най-приятните хора в
съблекалнята. Това обаче е така, защото искам да печеля постоянно”, заяви българският нападател на Фулъм Димитър Бербатов.

Бербо, който вкара 15 гола през миналия сезон и бе избран за Играч на сезона на Фулъм, даде интервю за клубното списание на “котиджърс”. Той каза още за “Fultime”: “Знам, че това не е възможно, но аз винаги излизам за победата и когато това не се случи, аз поглеждам първо върху себе си и се опитвам да разбера какво не съм направил както трябва. Опитвам се да разбера какво трябва да направя по-добре следващия път”.

“Чак след това, аз отивам да помоля останалите момчета в тима да дават най-доброто от себе си, защото не харесвам глупостта на терена – харесвам интелигентните играчи. Големите отбори печелят така повечето си мачове – чакат другите тимове да направят грешка, вкарват гол и срещата приключва. Ние трябва да подобрим това, ако искаме да сме по-напред в класирането. Трябва да вярваме, че можем да го направим. Така се върви напред”, продължи бившият капитан на България.

“Обичам този човек”, каза Бербатов по адрес на своя мениджър Мартин Йол. “Не бяхме работили заедно от доста време и когато се събрахме отново, аз си знаех, че нещата ще се получат. Аз виждам, че той ми вярва на 100% на терена и това точно ми харесва в него. От мен зависи да не го разочаровам и това е една от основните ми цели – да не разочаровам човека, който вярва толкова много в мен. Заради това се опитвам да давам всичко от себе си на терена”, сподели още Бербо за своя холандски мениджър.

Топспорт

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!