Българското звукозаписно студио на Острова

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1794

 

Български и чужди изпълнители записват песните си в Magic Room Studio


Димитър Николов е на 28 години от Бургас и е създателят на студиото в Bracknell, Великобритания
Здравей Димитър, от колко време се занимаваш с музика?
– Здравейте. Първо искам да благодаря на екипа ви за вниманието и отделеното време. Занимавам се с музика от 2014-та година.
Разкажи ни нещо за себе си.
– Първоначално започнах много спонтанно да се занимавам с музика, но бързо се привързах към това хоби и реших да го развия по-сериозно. Когато взех това решение се замислих по-сериозно върху въпроса “Как да го реализирам?”.
Осъзнавах, че за по-добри резултати е необходима по-добра почва, за да е по-добра реколтата от положеният труд. И така по стечение на обстоятелствата като много българи се озовах в Англия.
Причините за емигрирането ми в чужбина бяха много. И това, че възможността за по-успешно развитие на моята новопородена мечта ми даде малко повече увереност да поема по този път.
Избрах да развия идеята си именно в Англия, поради добрата икономика на държавата, както и по-отвореното съзнание на хората към този вид изкуство.
От колко време си на Острова и какви са целите ти?
– В Англия съм от самото начало на 2015-та година. Тогава отворих новата страница наречена “Реализация”. Изцяло съм концентриран върху желанието ми да се отдам основно на това свое начинание.
Каква музика правиш?
– Основно работя върху Хип-Хоп, RnB и ПОП музика, но съм отворен към всякакви стилове с дребни изключения. Считам, че тепърва ме чака много работа и не мисля да се ограничавам.
Върху какви проекти си работил?
– Работил съм по различни проекти, както и с хора от различни националности – с българи, англичани, нигерийци и други.
През 2017-та година имах честта да работя по много интересен проект, който наистина обикнах понеже песента беше за България и съм щастлив, че осъществихме проекта “Ще се върнем” изпълнен от едно много лъчезарно момиченце родено на Острова и милеещо за България.
Всеки ли може да си запише песен в твоето студио?
– Разбира се. Всеки имащ желание може да се чувства добре дошъл. Може да запише каквото иска, било то кавър, своя авторска песен или дори, ако са музиканти и искат да запишат свое изпълнение, примерно на китара, гайда, саксофон и така нататак.
Всеки имащ нужда от звукозаписни услуги може да се възползва да направи дори своята първа крачка в това начинание.
Какво мислиш за българските изпълнители в България?
– Мисля, че има добър прогрес особено в последните няколко години. Също така има и много талантливи хора, който заслужават шанс да се докажат, но трудно им се дава такъв.
Мисля, че държавата трябва да се постарае малко повече да даде благоприятни условия на артистите.
Талатлив ли е Българинът?
– Българинът е талантлив във всяко едно отношение според мен, поради силният дух който му е заложен. Единственото, което бих добавил, е да вярва повече в себе си и да e по-упорит.
Хубавите неща изискват много работа и жертви в името на успеха. Не трябва да се отказват лесно.
9. Как могат да се свържат с теб българите, желаещи да запишат песен в твоето студио?
– Могат да използват за връзка както и-мейл адреса – magicroomstudioofficial@gmail.com , така и facebook страницата : https://www.facebook.com/MagicRoomStudioO/
– За мен беше удоволствие. Желая Ви успех и до нови срещи.
Благодаря!

In the process of creation…

I love to do this. 🙂

Gepostet von Magic Room Studio am Montag, 13. August 2018

Будилникъ 2018

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!