Арестуван мъж в Clapham за намушкване на шофьор на Uber и преследване на жени

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
276

The source, Sky News, is known for its comprehensive coverage of UK news and current affairs.

Лондон, 24 ноември 2023 г. – В югозападен Лондон, 22-годишен мъж е арестуван след серия от инциденти, включително намушкването на шофьор на Uber и преследване на жени в района на Clapham. Арестът последва след като полицията публикува снимки от камери за видеонаблюдение на заподозряния.

След сигнал от обществеността, полицията задържа мъжа в Брикстън около 4:20 сутринта, подозиран за тежка телесна повреда, притежание на нападателно оръжие и нарушения на обществения ред. В същото време, 35-годишен мъж беше арестуван на същото място по подозрение за взломна кражба.

Серията от инциденти започна на 17 ноември, когато жена е преследена от мъж с нож на Sisters Avenue, Clapham Junction. Втори инцидент се случва на 19 ноември на Sumburgh Road, Balham, където мъж се приближава до друга жена и я сграбчва. На 23 ноември, шофьор на Uber е намушкан два пъти в гърдите на Nightingale Lane, Clapham, но състоянието му не е животозастрашаващо.

Детектив  Дан О’Съливан от Югозападното командно звено изрази благодарност към обществеността за помощта при ареста и увери местните жители, че полицията продължава с допълнителни патрули. Той подчерта, че разследването продължава и призова всеки с информация да се свърже с полицията.

Източник: The Standart

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!