Аръм: Няма да има Джошуа срещу Фюри, защото Пулев ще го пребие

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
180

Наскоро стана ясно, че шампионите в тежка категория на бокса Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са се разбрали за 2 битки през 2021 година. Такива битки обаче няма да има, според Боб Аръм, който представлява Фюри и Кубрат Пулев. Аръм вярва, че Кобрата ще успее да нокаутира Джошуа в битката им, която ще се проведе по-късно тази година.

 

Боб твърди, че от своя опит вижда неща, които другите не виждат и Джошуа не бил толкова добър, колкото хората смятат. Има и друг проблем, защото Фюри трябва да брани титлата си срещу Дионтей Уайлдър, а той не бил за подценяване. Боб вярва, че Пулев ще спука от бой Джошуа, а след това ще му уреди битка с Фюри, за да обединят поясите. Ето какво още сподели Боб Аръм в интеврю за Seconds Out:
Странно е да говорим за битка между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Има доста неща, които трябва да се решат, преди да има такива битки. Има два малки проблема. Един от тях е в това, че Фюри има битка с Дионтей Уайлдър, а той не е за подценяване. Припомнете си, как много хора вярваха, че Уайдлър ще победи Фюри във втората битка. Мисля, че ще видим различен Уайлдър в 3-тата битка между тях.

Що се отнася до Джошуа, то моето момче Кубрат Пулев ще го нокаутира. Следователно това ще бъде край за плановете между Джошуа и Фюри. Наистина го вярвам. Не мисля, че ще има такива битки. Определелно няма да ги има през 2021 година. Няма да има, защото Пулев ще спука от бой Джошуа в битката им, която ще видим по-късно тази година.

Помнете ми думите, че Кубрат ще го нокаутира и тогава ще трябва да преговарям със себе си. Представлявам Пулев и Фюри. Ако Анди може да нокаутира и унищожи Джошуа, то и Пулев го може и то с лекота. Вярвам в шансовете на Кубрат и според мен ще спечели с нокаут. Нищо не би ме задоволило повече от обединителен мач между Пулев и Фюри.

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!