Народът срещу българското мафиотско правителство

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
526

Има една красива страна в Източна Европа, наречена България, която е част от Европейския съюз. Страната е превзета от правителството на мафията. Политическата класа в България унищожава държавата от години.

Бедността и мизерията доминират в България. Минималната заплата е 255 евро на месец, минималната социална пенсия е 75 евро месечно, минималната пенсия с осигурителен стаж е 104 евро на месец. В същото време България получава милиарди евро всяка година под формата на субсидии по различни програми на Европейския съюз.

Българите са принудени да напуснат родината си и да търсят спасение в чужбина. През последните 30 години 3 милиона българи са напуснали родната си страна в търсене на нормални условия на живот и труд.

Корупцията и беззаконието са на критично високи нива. Неработещите институции правят живота за българите невъзможен. Държавата е в колапс от години. Българският народ не може да се бори с репресивното правителство, което незаконно потиска нацията чрез полицията, прокуратурата, службите за сигурност и др.

Група българи, живеещи в чужбина ( https://www.facebook.com/borisovmafia/ ), започна да се бори с правителството и сегашната система на управление.

Чрез организиране на протести, петиции, съдебни дела ще се борим за оставката на премиера Бойко Борисов и неговото правителство.

Търсим справедливост и наказание за тези, които са отговорни за ужасната ситуация в България

Стремим се да променим системата на управление на нашата страна.

Ние се борим за прякото управление на народа по швейцарски модел чрез референдуми.

Нуждаем се от вашата подкрепа в тази борба!

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!