Страховитите пророчества на Ванга за 2024 година се сбъдват

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
122

Пророчествата за 2024 година на “Нострадамуса от Балканите” изглежда се сбъдват само четири месеца след началото на годината.

Ванга, българска мистичка, е предсказала правилно много световни събития от миналото – катастрофата в Чернобил, смъртта на принцеса Даяна, атаките на 11 септември в Ню Йорк и дори собствената си смърт на 11 август 1996 г. на 85-годишна възраст, твърдят нейните последователи.

28 години след смъртта си пророчествата на Ванга за 2024 година изглежда се сбъдват.

Нейните пророчества за тази година – които включват срещи с извънземни и краят на руския президент Владимир Путин. Досега тази година другите й пророчества – терористични атаки в Европа, нарастване на кибер атаките и медицински и технологични пробиви – се случват.

Предполага се, че Европа ще бъде подложена на повишени терористични атаки през 2024 година, предупреди ясновидката – и скорошната атака в Crocus City Hall в Москва изглежда показва знаци, че тя е била права.

Над 110 души загинаха, включително деца, след като тежко въоръжени нападатели нахлуха в Crocus Concert Hall в края на Москва в края на март.

Само часове след атаката Ислямска държава пое отговорност за жестокостта – и нивото на опасност в други държави също беше повишено.

Атаката накара германския министър на вътрешните работи Нанси Фезер да предупреди футболните фенове да бъдат в “висока степен на готовност” само 75 дни преди началото на Евро 2024 в Германия. Множество правителства пострадаха от изтощителни кибер атаки през 2023 г. – и през 2024 г. технологичните проблеми вече удариха света. Greggs, McDonald’s, Tesco и Sainsburys всички претърпяха хакерски атаки тази година, което ги остави неспособни да обработват плащания.

И тайнствена хакерска група заплаши да публикува данни за пациенти, което тревожи тези, които използват NHS.

Но все още е април – и Ванга предупреди, че кибер атаките тази година няма да бъдат обичайните.

Тя предсказва, че те ще се увеличат по сложност, насочвайки се към критична инфраструктура като електропреносните мрежи и пречиствателните станции за вода.

Ванга съобщи, че ще бъдат направени по-големи крачки в медицината и технологиите, заедно с нови лечения за неизлечими болести като болестта на Алцхаймер и рака. И тя е права – две нови пробивни лечения бяха разкрити за и двете състояния.

В момента се провеждат ранни клинични изпитания на ваксина, която би могла да защити бъдещите поколения от болестта на Алцхаймер.

И учените откриха ново “чудо” лекарство за агресивни ракови заболявания, което “увеличи” тригодишните степени на оцеляване.

Се очакват и повече технологични скокове тази година, с бързото напредване на изкуствения интелект.

Мистикът също предсказа, че ще има голям пробив в квантовите изчисления – ще видим. Ванга предсказа срещи с извънземни или събития, свързани с извънземни в бъдещето – и докато срещите, докладвани тази година, далеч не са потвърдени, все пак предполагат, че тя може да е права.

В края на март над ядрена електроцентрала в Индия беше забелязан НЛО, изпълняващ “цик-цик” движения – като накара водещия експерт по НЛО в страната Сабир Хюсеин, заедно с бивши експерти от военните сили на САЩ, да отправят предупреждение.

Те призоваха за по-сериозни действия след няколко необясними наблюдения близо до ядрените съоръжения на страната.

И мъж от Мисури твърди, че е бил отвлечен от извънземни, които са извършили “сексуални експерименти” върху него и са му откраднали спермата.

Във видеото той твърди, че извънземните вземат неговата сперма в опит да създадат хибридни бебета. Ванга предсказа, че тази година ще бъде направен опит за убийство на Путин – от един от сънародниците му.

Напрежението в Русия продължава да нараства, дори след като Путин беше преизбран за президент през март.

Но здравето на Путин е под остра спекулация от години – и тази година слуховете накараха Русия да пусне предупреждение.

Досега не са известни опити за отнемане живота на Путин, но годината е все още в началото си.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!