Дневен хороскоп – 26/07/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
98

ОВЕН (21 март – 20 април)

Ще бъдете подтиснати не само от лични, но и от финансови проблеми. Жалко е, че няма да може да ги разрешите за една нощ. Ще ви отнеме доста време и усилия. А и на работа сте натоварени и да си тръгнете по-рано няма да стане. Трябва също да се погрижите за здравето си, за да не излезете в болнични, по средата на продуктивната си деятелност.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Препоръчително е здраво да затегнете коланът, за да не се изкушавате от покупки и интимни връзки. Успешно може да продадете жилище, имот и антики. От трудните ситуации, трябва да търсите не само изход, но и да ги убивате в зародиш. В семейния живот, може да се появи трети. Възможно е, това да е съперник.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Ще изпаднете в неприятна ситуация, когато дори близките хора няма да ви разберат и подкрепят. Но не се обезсърчавайте, защото ще намерите достатъчно сили в себе си за излизане от сложното положение. Ще ви помогне четенето на литература, интернет комуникациите и медитацията. Основното нещо е, преди вечерта да намерите начин да се изолирате от негатива и да намерите баланс.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Препоръчително е внимателно да следите за покупките си, възможно е да купите продукт с ниско качество. В любовта, ще бъдете разочаровани от избраника си, от хора, които постоянно се въртят около него. Дори ако това са негови роднини, ще ви бъде трудно да избягате от негативността и ревността. По отношение на здравето, всичко ще е наред! Само трябва повече да се движите.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес ще ви обхване не просто страх, но и истинска паника, когато видите огромната работа пред вас. Ще трябва да работите усърдно, за да приключите навреме. Откажете се от козметични и медицински процедури, днес е малко вероятно да дадат желания ефект. С битовите проблеми, ще се справите. Макар че без помощта на експерти, няма да минете.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви не само добър, но и логичен ден. Всичко ще върви като по часовник, така че проблемите и загубите ще са минимални. В личния живот трябва да се концентрирате, върху интимните взаимоотношения. Ако не се стеснявате от експериментите, може спокойно да ги приложите. Ако пътувате, пътуването няма да донесе това, което сте очаквали.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес няма да разполагате с достатъчно пари за това, което сте планирали да купите. Ще трябва да вземете заем, което не е добре. Но за сметка на това, доброто настроение ще е гарантирано. Ентусиазмът и ефективността, ще ви позволят да организирате някакво забавно и интересно събитие. Задръжте емоциите си, те ще бъдат полезни за срещата вечерта.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви ден на конфликти, когато ще трябва да бъдете изключително внимателни в разговорите с близки. В противен случай, е възможно да се скарате с хора, които са ви истински скъпи. Не се поддавайте на агресия и ревност. Ако имате вътрешни съмнения, разсейте ги, като се заемете с любимото си хоби. Комфортът и уютът у дома, ще ви донесат баланс.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Трябва да гледате обективно, на всички неща и ситуации. Не се подавайте на моментните импулси, те ще доведат до неприятни последствия. С несъвършенствата на характера си, се борете по-активно, така че да не се отразят на любовта и работата. Не са изключени порицания и претенции от страна на шефовете, които да ви изкарат извън нерви.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Препоръчително е да се държите на разстояние от хора, които са твърде принципни и агресивни. Интуицията ще ви води по правилния път, прислушвайте се внимателно в нея. Добър ден за разходка и разговор с децата. Те от своя страна очакват от вас, не само образователни уроци, но и искрено разбиране.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Желателно е да избягвате кавги и скандали. В противен случай ще съсипете настроението не само на себе си, а и на другите. Парите ще изчезват толкова бързо, че и спомен няма да остава от тях. Е, ако сте планирали скъпи покупки, тогава трябва да намерите магазин, където има същите продукти, но със значителна отстъпка.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Очаква ви, донякъде скучен работен ден. Но точно тази ситуация, ще помогне да преизпълните задачите си, за няколко седмици предварително. Ще получите страхотни отзиви за вашите проекти, както и прилична награда. В семейството назрява конфликт. Ако искате да излезете сухи от водата, запазете спокойствие.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!