Дневен хороскоп 05/02/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
105

ОВЕН (21 март – 20 април)

Благоприятното разположение на планетите, ще ви вдъхне нова сила. Всичко, каквото и да предприемете, ще има успех и дори от най-объркващите ситуации, ще може да излезете победители. Следобедът ще бъде особено благоприятен. Възможно е запознанство, което би могло да стане начало на нова любовна история.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Благоприятен ден за тези, които са решили да укрепят финансовото си положение с всякакви средства. Дори няма да съжалявате за големите вложения, всичко ще върви по план. Към дългосрочните договори се отнесете сериозно. Възможно е да бъдете поканени да работите в друга държава. Ако отстраните проблемите в отношенията с близките, личния ви живот ще стане прекрасен.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Прекрасен ден за творческите личности. Има много шансове да успеете и да се реализирате в различни посоки – изкуство, литература, драматургия. Внимавайте с решенията, обмисляйте всичко внимателно. В романтичната връзка, не се правете на герой. За избраника е важна духовната страна, а не младежката лудост.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Денят е свързан с повишена чувствителност, интуиция, дарба за пророчество. Ще може лесно да различите житото от плявата. Ако искате да намерите спокойствие и тишина, опитайте се да се уедините. Правете това, което обичате, за което не сте можели да намерите време толкова дълго. Полезно ще е четенето на художествена или духовна литература, слушането на класическа музика. Вероятни са пророчески сънища, които скоро ще се сбъднат.

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес тихо и спокойно, ще се радвате на новия ден. Това е прекрасно, защото той е създаден за съзерцание и релакс. Може да отидете на църква, да излезете сред природата или просто да се разходите из града. Отдайте се на малките удоволствия. Приятна изненада ще ви направи човек, който не е безразличен към вас. Бъдете възможно най-тактични.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Денят може да бъде труден. Възможно е днес да сте предразположени към депресия. Прекарайте време насаме с мислите си, подредете чувствата си. Необходима е съпротива срещу изкушенията, въздържание. Още повече, че сте решили да тръгнете по нов път и коренно да се промените. Не се очакват спорове или конфликти, което ще помогне за поддържане на баланса. Посветете вечерта на любимите си хора.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес е вероятно да се появят неочаквани новини или проблем, свързан с неизпълнени ангажименти или обещания. Събитията може да не се развият, точно както сте ги планирали. Силни емоции или външни влияния, могат силно да ви завладеят. Ще успеете да обърнете негативните тенденции на деня, ако субективните оценки не засенчат реалното състояние на нещата. Бъдете внимателни и балансирани в общуването.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес може да се наложи да решавате проблемите на приятели и роднини. Не се препоръчва да поемете твърде тежък товар и да преживявате. Не бива обаче и да се отказвате от това, което сте започнали. Основното е да запазите душевно спокойствие, не трябва да плачете, да се ядосвате и обиждате. Настроението ви ще зависи изцяло от средата, в която се озовете.

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес трябва да приемете своята работа сериозно и отговорно. И няма значение дали е нова или стара, не се разсейвайте с лични дела. Любовно приключение очаква необвързаните. Възможно е стар приятел да ви покани на пътешествие, в кафене или на пикник извън града. Травматичен ден, за занимаващите се с водни спортове.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Денят е пасивен и може да бъде труден, ако не търсите начини да укрепите собствените си позиции, да проявите инициативност и постоянство. Благоприятен ден за бизнес споразумения и договори. Препоръчва се да не се колебаете дълго време и да приемете предложените оферти при каквито и да било условия. Сделките, може да имат дългосрочни перспективи.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Денят е благоприятен и ще ви позволи да реализирате идеите и плановете от предишния ден. Пазете мечтите си в тайна от другите. Външно влияние, ще затрудни значително напредването по пътя към успеха. Бизнес пътуванията, екскурзиите ще донесат радост. Но най-приятното забавление за вас днес ще е, общуването с вашите близки и не непременно роднини. Приятелите, ще ви донесат късмет.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще трябва да приложите всичките си знания, усилия и опит, за да се затвърдите на работа. Труден ден за служителите, настъпва промяна. Възможно е неразположение, вземете мерки навреме, за да не се разболеете. Вечерта не е подходяща за срещи, по-добре е я прекарайте в усамотение.

https://astrostar.eu/dneven-horoskop

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!