МЕНДЕЛСОН В ПАНДЕМИЯ: Сватба с 400 гости в център за COVID тестове

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
260

 

Снимка: iStock
Организаторите са изправени пред глоба от 10 000 паунда
Полицията във Великобритания развали сватбено тържество с 400 гости в Северен Лондон. Партито се провеждало в училище, което в почивните дни се превръща в центъра за тестване за COVID-19.
Когато униформените отишли на адреса, забелязали, че прозорците са покрити, така че да не се вижда какво се случва вътре.
Виждайки полицаите, много от гостите се разбягали. Сега организаторите са застрашени от глоба от 10 000 паунда за нарушаване на противоепидемичните мерки.

На петима са наложени санкции от по 200 паунда, съобщи полицията.
„Това е едно напълно неприемливо нарушение на закона. Хората в цялата страна се жертват, като отменят или отлагат сватби и други тържества и няма оправдание за този тип поведение. Моите офицери работят неуморно и няма да се поколебаем да предприемем мерки за принудително изпълнение на правилата, ако това се наложи в името на безопасността на хората“, коментира полицейският служител Маркус Барнет.
nova.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!