Дневен хороскоп 17/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
149

ОВЕН (21 март – 20 април)

Днес може да се оплетете в проблеми, ако започнете да правите безполезни неща от сутринта. Не губете време и енергия за неща, които са вредни за вашето настроение и бюджет. Удоволствие в този ден може да получите, само от целенасочени действия. Намерете начин да разрешите ежедневните проблеми, без да използвате големи суми. Пътуването ще бъде успешно.

 

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес няма нужда да обвинявате другите, ако сами не може да се справите с нещо. Така или иначе, напоследък постоянно избягвате отговорността и новите неща. Опитайте се да завършите задачите, без да нарушавате обществените норми. Възможни са проблеми в отношенията с роднините. Избягвайте крещенето и грубите жестове.

 

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес може неочаквано да се депресирате, без конкретна причина за това. Вероятно финансовата криза, се отразява на вашето настроение. Разширете границите си, за да постигнете целите си. Внимателно следете за своите постъпки и след това критикувайте хората около вас. Има шанс да срещнете човек, с когото да започнете красив и дълъг роман.

 

 РАК (22 юни – 23 юли)

Не е необходимо да въвличате други, в своята упорита работа. Дори и да е умствена, ограничете се в собствените си манипулации и съображения. И няма нужда да се оплаквате от съдбата, днес тя няма да ви обиди. Особено в парично изражение – очаквайте печалба. Благодарение на подкрепата на приятел, ще бъде възможно да разрешите проблем, който отдавна ви измъчва. Да бъде или да не бъде?

 

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Препоръчително е днес навреме, да си кажете „стоп“. Това ще бъде сигнал, че сте отишли​​твърде далеч в критиката, самонадеяността и нечестните действия. Манията на един от колегите, ще пречи на основната работа. Ако е възможно, се дистанцирайте или работете от дома. Успехът в екипа е непредсказуем, не се стремете към него.

 

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес трябва да се занимавате с образованието на по-младото поколение. И няма значение за кой става дума – брат, племенник или млад служител. Все едно ще трябва да го насочите по правилния път. Спорът с любимия човек, може да прерасне в бурна кавга. Сдържайте емоциите си дори в момента, когато се опита да ви прегърне.

 

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес ви очакват много срещи, надежди и съвпадения. Вашият ум няма да може да усвои толкова много информация за един ден. Полезна ще е физическата работа, затова ако имате възможност отидете на вилата или се заемете с ремонт. Откажете се от всякакви финансови инвестиции. Сега не е момент да пилеете спестяванията си на всички страни.

 

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Ще искате рязко да смените работата си. И всичко това заради неотдавнашен конфликт с шефовете. А, къде сте виждали шеф, който само милва по главата? Примирете се за известно време, ако все още не сте намерили подходящо място. Страхотен ден за инвестиции. Ако вложите пари в правилният бизнес, скоро ще бъдете богати!

 

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Денят е потенциално опасен по отношение на здравето. Трябва да сте максимално внимателни, за да не стигнете до болница. Откажете се от екстремните спортове, а също и не се претоварвайте физически. Що се отнася до пазаруването, то ще бъде успешно във всеки смисъл. Но мерете внимателно дрехите, за да не ги връщате по-късно.

 

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес трябва да бъдете много концентрирани, за да не изпаднете в неприятна ситуация. Ако сте планирали бизнес среща или преговори, тогава не забравяйте документите. По пътя са възможни задръствания, които да доведат до забавяне, така че тръгвайте по-рано. Проверявайте по-няколко пъти сметките си, за да не се изненадате – къде отиват парите.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Насочете енергията си в посока, която може да доведе до успех в работата. Няма да е трудно да го направите, ако станете по-рано от обикновено. Не отлагайте важни преговори, дори и да нямате време да уредите всичко. Рецептата за щастие в любовна връзка е проста – изключете ревността. Правилният начин на мислене, ще ви помогне да уредите нещата.

 

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Добър ден за тези, които подписват договор или заминават в командировка. Вие сте на правилния път, не се съмнявайте. За да укрепите финансовото си положение, подредете своите мисли и документи. Всичко е взаимосвързано, не отхвърляйте дори и най-малките детайли. Системност ще е необходима в семейния живот и особено в ежедневието.

astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!