Дневен хороскоп 10/01/2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
135

ОВЕН (21 март – 20 април)

Време е да влезете в обществото, за да завоювате професионалния Олимп. Изхвърлете гордостта и предразсъдъците, те ще навредят на вашата кариера. В личния живот трябва да пожертвате желанията си, в името на любимия човек. Но това е хубаво бреме, нали? В материално отношение, всичко ще се окаже благоприятно, само трябва да върнете заемите навреме.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Очаква ви не само активен, но и наистина полезен ден. Само не се заемайте, с няколко неща наведнъж. Енергия ще бъде необходима на тези, които се занимават с личен бизнес. Тук всякакви забавяния и грешки, могат да бъдат катастрофални. Продължителното излагане на студ, може да се отрази негативно на вашето здраве.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Днес на дневен ред, ще е финансовият въпрос. Жалко е, че упорито сте работели, а други обират реколтата. В комуникацията с любимия, ще изплуват някои минали тайни. Но не трябва да им отдавате особено значение, първо се разберете в себе си. За да осъществите целите си, се нуждаете от значителни средства, намерете ги в резервите си.

РАК (22 юни – 23 юли)

Днес може да “убиете” отношения, които сте изграждали години наред. Това се отнася не само за приятелството, но и за любовта. Бъдете внимателни, не прибързвайте с думите и помнете за компромиса. Финансови проблеми и големи загуби не ви заплашват, така че може спокойно да харчите пари за себе си и подаръци за близките.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Ще има много причини, да създадете нов творчески проект. Станали сте известни, постигнали сте целите си, но най-важното, не сте изпълнени с оптимизъм. Депресивно състояние се очаква вечерта, когато някой от роднините ще реши да поговори сериозно с вас. Не възприемайте грешно ситуацията, под въздействие на бурните си емоции.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес не рискувайте нито с думи, нито с дела. Това може сериозно да засегне, всички области в живота ви. Отношенията с любимия, ще бъдат драматично засегнати, затова бъдете сдържани. Перфектен ден за пътуване, ремонт и почивка извън града. За да запазите бюджета си стабилен, трябва да намерите изгоден бизнес. Например, спомнете си старо хоби.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Отървете се от всичко старо, спомнете си че сте млади, влюбете си. Особено ако очарователни особи витаят около вас, а вие сте потънали дълбоко в работата. Прекрасен ден за релаксация, запознанства и пътувания. Всичко, което запланирате, ще се реализира. Внимавайте с хранаата, възможно е натравяне и обостряне на заболявания.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

На този ден, като магнит, ще привличате вниманието. Дори и враговете ви, ще станат по-близки и меки в общуването. От финансовите проблеми може да се изолирате по един единствен начин – правете се, че не ги забелязвате. Успокойте се, не бързайте да си правите изводи и ситуацията ще се нормализира. Полезно е да направите детоксикация на организма.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

В никакъв случай не трябва, да се увличате от алкохола. Особено ако сте поканени на гости или на тържествено събитие. Помнете, че след партито ще ви бъде не само лошо, но и неудобно. Получените допълнително пари, е по-добре да похарчите за себе си и пазаруване за дома. Успех чака тези, които отиват на командировка в чужбина.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Трябва да се борите с леността, а не с конкурентите. Ако почувствате спад в своята активност, не обвинявайте за това целия свят. Ще получете истинско удовлетворение, от реализирането на дългогодишни цели. И дори това да не е вашият път, ще покажете ловко талантите си. Във финансовата сфера, напротив, не бързайте да инвестирате в бизнес.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Ще започнат да се преплитат, минали ситуации с възникващи проблеми. Идва време на промяна, а вие не сте напълно готови за това. За да се заредите с енергия, трябва да използвате личния си опит. Новите знания няма да навредят, запишете се на курсове и придобивайте ценна информация. С роднините, по-често правете компромиси.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Леко объркан ден ви очаква, но това не е страшно. Ще се справите с всички проблеми, ако станете по-упорити. Добре ще се развиват новите запознанства, ако те не вредят на работния темп. В любовта, не се опитвайте да получите всичко наведнъж, тук е необходима тактика. Укрепете имунитета, не оставяйте на заден план спортните занимания.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!