Дневен хороскоп 18/12/2020

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
101

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очаква ви успех на на работното място, което значително ще ви тласне напред. Основното нещо е, да не бъдете твърде строги спрямо себе си и другите около вас. При комуникация с роднини, са възможни неприятности, затова бъде мълчаливи и сдържани. Този ден е благоприятен за открития, реализации и изследвания, които ще ви дадат самочувствие.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Трябва да подготвите всичко, за изпълнението на глобалните си проекти. Нека, сега нещата да узреят в мислите ви, докато намерите възможност за изпълнение на плановете си. Един добър ден за започване на лечение и закаляване на организма. Не стойте много време на вън, това може да се отрази зле на здравето ви.

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Препоръчително е, да покажете практичност, за да завършите успешно всички започнати дела. Финансовата сфера, ще се развива по-благоприятно от личната. Не се страхувайте да отворите сърцето си към някой, когото наистина обичате. Дори ако хората около вас, са против вашите действия и думи. Семейните, може да посветят вечерта на децата и домашните проблеми.

РАК (22 юни – 23 юли)

Ще се нуждаете от моралната подкрепа, на хората до вас. Дори ако сте на път, не забравяйте да се обадите и да се консултирате с близките си. Сватби и празнични събития, по-добре отложете за друго време. Ще трябва трезво и реално да оцените всичко, което се случва в личния ви живот.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви важен проект, който сте планирали още в началото на месеца. Не се договаряйте с важни хора, ако усетите напрежение и дисхармония в разговорите. Към вашето мнение, ще се прислушват дори и опитните колеги, въпреки че някои от тях мечтаят да ви изместят.

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ще имате свое мнение за всичко, което ви казват. Това не е лоша позиция, но е твърде рисковано. Може да се скарате с хора, от които пряко зависи вашата кариера. Изчистете задълженията си, не взимайте кредит и забравете за “лесната” печалба. Неподходящите стъпки в любовта, ще ви поставят пред труден избор.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Препоръчва се, да намерите радост дори и в малките неща, ако не искате да сте с развалено настроение, още от сутринта. Отложете големите проекти и пестете енергия. Сериозен разговор очаква някой от вас, с роднини, което ще доведе до драматични промени в живота. Може да разкриете творческия си потенциал, като се занимавате с любимото си хоби.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква се увеличение на активността ви в работата и личната сфера. Ако спрете да се самообвинявате за всичко което сте направили погрешно, тогава ще спечелите. Не пренебрегвайте симптомите на настинка, по-добре посетете лекар. Възможен е напредък в социалната сфера, което за дълго, ще укрепи авторитета ви в обществото.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Не очаквайте лек и слънчев ден, днес ще трябва да се сражавате за всичко сами. Не се обезсърчавайте, ако нещо не се получи, защото животът е богат на такива изненади. Затова във финансите, всичко ще бъде добре и до вечерта ще получите награда за извършената работа. Един добър ден за спорт и борба с лошите навици.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Ще бъдете обсебени от кариерата си, като никога преди. Уморени сте, да се задоволявате с малки роли и искате да заемате по-висока позиция. Е, това ще изисква не само естествена амбиция, но и богат опит. От масови събития и тържества, по-добре се откажете, за да не се уморите морално и да не си създадете проблеми здравословно.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Препоръчва се, повече да се занимавате с умствена дейност, отколкото да мислите за бъдещите перспективи. Много от проектите ви, ще донесат приходи и ще помогнат да се измъкнете от тези, които ви пречат да се движите напред. Възможни са бизнес пътувания в чужбина, покупка на ценни книжа и подписване на договори. Вечерта се посветете на семейните и битови проблеми.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Трябва да се справите със заемите, да платите дълговете и да планирате текущия месец. Проявете уменията си в неща, които познавате. Не е необходимо да правите нови запознанства, само ще се разсеете от важните проекти. Внимателно изяснявайте отношенията, с любимия човек.
astrostar.eu

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!