Кейт и Уилям не поканиха половината кралски двор на кръщенето на сина си

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
290

Принц Джордж ще бъде

въведен в християнската вяра на 23 октомври
Списъкът на кралските особи, които не са поканени на кръщенето на принц Джордж може да ви изненада. Родителите на най-прочутото бебе със синя кръв в света – принц Уилям и Кейт Мидълтън искат кръщенето на сина им, което ще се състои на 23 октомври, да бъде малко и по-точно да е в тесен семеен кръг.

В тази връзка те са пропуснали да поканят на събитието забележителен брой свои роднини. Това включва лелите на Уилям принцеса Анна и графинята на Уесекс – Софи, както и чичовците му – принц Андрю и принц Едуард, които са братя на баща му принц Чарлз.

Явно младата двойка е решила да следва свой, алтернативен маршрут в родителството, а не стриктния етикет на Бъкингамския дворец.
Кейт и Уилям ще кръстят принц Джордж в параклиса Chapel Royal в двореца „Сейнт Джеймс“ само в компанията на своите родители, братя, сестри, както и на прабабата и прадядото на бебето – кралица Елизабет Втора и принц Филип. Малкият ще има шестима кръстници, като повечето от тях са приятели на принц Уилям.
tialoto.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!