„Дейли експрес”: Профсъюзи недоволстват от новия закон за имиграцията във Великобритания

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
292

Лондон. Лидерът на британски

профсъюз заплаши да провали инициативата на правителството на страната за затягане на граничния контрол на Великобритания, пише „Дейли Експрес”.
Лидерът на „Юнайт”, Лен Макклъски, обеща да се противопостави на имиграционния закон на вътрешния министър Тереза Мей на всеки етап от неговото прилагане. Той заплаши с възможността членовете на профсъюза да откажат да извършват проверки на националността на пациентите на Националната здравна система и банковите клиенти, които се предвиждат в рамките на мерките срещу нелегалните имигранти.
Законът има за цел да попречи на нелегалните имигранти да получават услуги от Националната здравна система, банкови сметки, шофьорски книжки и жилища под наем.
Окачествявайки закона като „обида за британския начин на живот”, Макклъски заяви: „Не искаме да шпионираме нашите приятели и съседи вместо държавата.”
focus-news.net

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!