Меган Маркъл пуска своя линия за облекла

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
155

При всеки закупен артикул, друг ще бъде дарен за благотворителност

WELLINGTON, NEW ZEALAND - October 28: THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX'S VISIT TO NEW ZEALAND: Engagement 4. Call by the Leader of the Opposition Hon Simon Bridges and his wife Natalie Bridges, Government House. October 28, 2018 in Wellington, New Zealand. (Photo by Mark Tantrum/ http://marktantrum.com)

Меган Маркъл подготвя собствена модна колекция. Линията за облекла предстои да излезе по-късно тази година, а каузата е благотворителна.

Херцогинята на Съсекс си партнира с успешния бранд Jigsaw, с дизайнера Миша Ноноо и с британските магазини на дребно John Lewis и Marks & Spencer, за да създаде офис визии за дами.

Маркъл анонсира новината в септемврийското издание на английския Vogue, а кралският коментатор Омид Скуби първи я потвърди.

Постъпленията от проекта ще отиват за благотворителната организация Smart Works, която помага на безработни и уязвими жени да се върнат на работа. При всеки закупен артикул от клиент, друг ще бъде дарен за каузата.

„Не само че това ни позволява да бъдем част от историята на всеки друг, но и ни напомня, че сме заедно в тази ситуация“, каза Маркъл.

Откакто тя се омъжи и влезе в кралската фамилия през 2018 г., популярността ѝ се увеличава скоростно по цял свят. Всеки аксесоар или дреха, с които се появи на публично място или на кориците на някое списание, изчезват от рафтовете за часове.

Самата Меган често провокира модните блогъри, които посвещават цели акаунти в Instagram, за да съдействат на феновете с намирането на по-евтини версии на дизайнерските ѝ облекла, използвайки Ebay и Poshmark.

Анна Уинтур, редактор на Vogue, нарича стила ѝ „вдъхновяващ“. Така че решението ѝ да пусне на пазара нещо свое, далеч не е изненада.

Почитатели от стотици места по цялото земното кълбо искрено ѝ се възхищават, изразявайки възторга си чрез емоционални постове в социалните мрежи.

„От днес, Меган Маунтбатън-Уиндзор, или Маркъл, херцогиня на Съсекс, ще бъде запомнена завинаги като #DuchessofSuccess“, пише фен в Twitter.

Друг споделя: „Тази лейди е брилянтна. Има толкова чудесни идеи, с които да помогне на други жени. Необикновена херцогиня“.

Трети коментира: „Тя продължава да доказва колко е прекрасна“.

Тъй като Marks & Spencer и John Lewis са британски магазини, не се знае все още дали продуктите ще бъдат достъпни за поръчка в други държави.

Меган ще се включи в септемврийския Vogue. Основният фокус на броя ще бъде върху 15 вдъхновяващи дами, за които херцогинята вярва, че имат силата да променят света, в който живеем.

За разлика от снаха си Кейт Мидълтън, която се появи на корицата на списанието през 2016 г., Маркъл отказва да позира за нейното издание, понеже би изглеждало „самохвално“.

„В крайна сметка тя почувства, че по някакъв начин ще бъде „себично“, ако направи това за този конкретен проект“, казва главният редактор Едуард Енинфул.
economic.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!