„Дейли Телеграф”: Позицията на Камерън за източноевропейските работници е вдъхновена от посещение във фабрика

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
658

Лондон. Предупреждението

на премиера Дейвид Камерън, че Великобритания трябва да каже „не” на източноевропейските работници чрез подобряването на образованието за младежите, е вдъхновено от посещение във фабрика в неговия избирателен район, в която една четвърт от работниците са чужденци, пише „Дейли Телеграф”.
Според Камерън „мъчителен факт” е, че генерация от млади британци са „изоставени” и не могат да се възползват от облагите на икономическото възстановяване, тъй като нямат достатъчно умения, за да получат работа.
Той е направил тези свои коментари след посещение на фабрика за автомобилни части в своя избирателен район, в рамките на което е научил, че младите британци имат по-големи трудности със смятането от имигрантите и също така често „не могат да се справят със задачите”.
Изпълнителният директор на „GSM Automotive” в Уитни, Оксфордшър съобщи, че десет от 40-те работници, които е наел през последните три години, са чужденци. Те са предимно поляци, но сред тях също така има имигранти от Китай, Пакистан, Литва и Румъния.
focus-news.net

Виж повече

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!