Новата Мис Силикон Джулиана Гани: Петко Димитров е жребец!

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
2117

Екзотичната Джулиана Гани от Пловдив е новата победителка в конкурса „Мис Силикон”. 21-годишната пловдивчанка с 8

естетични операции грабна освен титлата и 10 000 лева. Името на едрогърдата брюнетка не е българско, тъй като е от смесен брак – баща й е италианец. Джулиана е завършила музикално училище с профил поп- и джаз пеене, а в момента учи „Икономика на туризма”. Отскоро гърлата има ново гадже, което вече й е предложило брак, а на последната им почивка в Созопол през юни са работили усилено и за бебе.

– Джулиана, баща ти е италианец, а майка ти българка – защо не живеете всички в Италия?
– Баща ми почина. Той беше банкер, работеше там в Италия и се виждахме, когато имаше възможност. Аз имам двойно гражданство, но си харесвам България и искам да остана да живея тук.

Живея с майка си в Пловдив, но често идвам до София по работа. Няма как – сега ангажиментите ми тук станаха доста повече. Баща ми остави доста завидно наследство и с него продължаваме да се издържаме.

– Участвала си в един от форматите на българския “Мюзик айдъл” и си стигнала до трети кръг, но там Фънки те е скъсал – сърдиш ли му се, или според теб заслужено те е отстранил от състезанието?
– Не му се сърдя. Това беше преди няколко години, тогава аз още не знаех с какво искам да се занимавам.

– Ти обичаш да се явяваш на конкурси за красота – в колко си участвала, какви титли си спечелила досега?
– Участвала съм в „Мис Хубава”, „Мис Мерилин”, „Мис Пловдив”, „Мис Силикон” и от всички конкурси имам много специални награди, както и едно второ място. „Бест Еротик Модел – 2012” е първото ми голямо отличие, а сега и второто – победата в „Мис Силикон – 2013”!

– Притежаваш внушителен бюст – силиконов ли е, или е твой собствен?
– Имам силикон в бюста си и се харесвам много по този начин. Секси визията е много важна за една жена.

– С какво се занимаваше предишното ти гадже и защо се разделихте навръх Новата 2013 година?
– Винаги сме имали проблеми с него по повод конкурсите. Но това все пак е моят личен живот и аз му обясних, че изборът си е мой. Предишният ми приятел си имаше свой бизнес и наистина не му беше приятно да се явявам на различни надпревари за красота. По-скоро

ме искаше единствено за себе си

Може би е прав, но всеки сам си избира посоката в живота.

– Наскоро в твое изказване ти бе категорична: „Петко Димитров (топплейбой и собственик на един от най-големите нощни клубове в София – б. а.) е жребец”! С това изявление ти предизвикваш ли го по някакъв начин, защото той наистина е хубав мъж, но около него пърхат цяла плеяда плеймейтки и красавици, готови да го изядат с парцалите?
– Не, не съм го предизвиквала, дадох просто мнение за него. Той наистина е един от най-привлекателните мъже в България и това няма как да се оспори. Пърхат доста жени около него, но някои – без особен успех. За да привлечеш такъв мъж, наистина ти трябват много качества, само с визия няма как да стане.

– Особено актуална е конфигурацията плеймейтка и футболист. Ти имала ли си интимни преживявания с футболисти?
– Имах преживявания с доста известен футболист, но оставам на вас да разгадаете името му. Повечето от нашите футболисти се грижат добре за себе си и изглеждат наистина привлекателни. Харесва ми Георги Миланов от „Литекс”. Освен привлекателен той наистина е и голям професионалист на терена.

– Трудно е да се гадае такова нещо – има такова разнообразие от палави футболисти, че напоследък не може да му се хване краят!…
– Мога да кажа само, че е бивш футболист на ЦСКА, доста известен. Беше много забавно да бъдем заедно, но, за съжаление, той пое в друг отбор и друга посока. Мисля, че аз дори вложих и доста чувства в нашата кратка връзка, която започна на шега. Много хора около него обаче му повлияха да се откаже от всичко започнато. Не съжалявам – беше ми много хубаво и красиво.

– Сигурно си получила много внимание от страна на мъжката част, но кои популярни мъже са те ухажвали по-настоятелно?
– Не съм толкова популярна, че само известни мъже да ме свалят. Но въпроса е доста личен, може да има и женени сред тях и затова искам да запазя дискретност. Когато направя по-сериозна кариера като еротичен модел естествено първо на вас ще се похваля кой ме сваля и какви са му намеренията. Защото повечето от

известните искат да те вкарат в леглото за една нощ и после изчезват

Да не говорим, че накрая и се хвалят или те злепоставят колко зле си била в леглото! Човек от комплексите си за съжаление не може да избяга.

– Стигаме и до неприличните предложения – разкажи ми за най-фрапантното от тях?
– Едно от най-неприличните предложения бе да правя любов в една… конеферма! Явно човекът беше гледал много еротични филми и фантазията му беше развихрена. Бях отишла да се поразходя и да се науча да яздя, но инструкторът страшно ме хареса. След първите уроци направо си призна, че си пада по мен и директно ми направи неприлично предложение. Отказах му, но запазихме приятелски взаимоотношения. Той си призна пред мен, че редовно е предлагал „незабравими“ преживявания на жени, които идват да се обучават по езда. Някои са се възползвали и останали много доволни. Може пък след време да пробвам, знае ли човек…

– Джулиана, понеже те определят като екзотична, а италианската кръв е и страстна, сигурно за теб сексът е осмислено удоволствие. Кога и с кого получи първия си оргазъм?
– Бях на 16 години и беше много красиво!

– Ти си само на 21, но днешните млади девойки са много разкрепостени. Сигурно имаш сексуални фантазии – опиши най-смелата от тях?
– Чак неизпълними сексуални желания нямам. Разкрепостена съм дотолкова, че мога да си позволя всичко в леглото, но само с един партньор, с когото имам по-сериозни взаимоотношения, какъвто е настоящият ми, От него вече имам предложение за брак и работим за бебе. Когато връзката е силна, и сексът е готин и незабравим. В спането за една нощ няма никаква по-различна емоция. По-скоро удовлетворяваш някакъв животински нагон. Иначе нямам табута.

– Колко време би могла да издържиш без секс?
– Обичам секса, той ми е в кръвта – не случайно ме избраха за „Най-добър еротичен модел”, а сега и за Мис Силикон – 2013!…

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!