Недоволство на Острова: Как е тестван принц Чарлз

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
912

 
Британците недовлстват как така принц Чарлз е бил тестван за кронавирус, след като на Острова има нареждане да се тестват само хора с ясно изразени симптоми на болестта. Това коментира пред БНТ експертът по протокол Мария Конакчиева. Припомняме, че на 25 март стана ясно, че той е заразен с коронавирус. 71-годишният престолонаследник е бил изследван за COVID-19 и тестът му е положителен.

По думите на Конакчиева Чарлз е имал контакт с принца на Монако Албер II, който по-рано беше потвърден като носител на коронавируса. Днес принцът на Монако се оплака от симптоми, които не са тпични за конавируса до момента. Сега във Великобритания основен държавник е Уилям, англичаните са във възторг от него след видеообръщениет му към нацията. Рано е да се прогнозира дали Уилям може да бъде крал след подобна ситуация, тъй като Чарлз ясно е изразявал желанието си да бъде начело, каза още Конакчиева.

В същото време, заради пандемията от коронавирус, расте неодобрението към решението на Хари да изостави кралските си задължения, каза още експертът.

© Actualno.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!