Меган с таен дневник за живота в Уиндзор

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
112

Таен дневник за живота си в Уиндзор е водела Меган Маркъл. Тефтерът на бившата херцогиня криел пикантни тайни за членовете на кралското семейство, разказват близки до Хари и Меган. Биографът на принцеса Даяна Андрю Мортън подкрепя тази теория. „Тя е добра писателка. Все пак е учила академичен английски в колежа. Деликатна информация от първо лице е изключително силно оръжие и ако Меган наистина го притежава, тя ще има пълен контрол над ситуацията“, смята той.

Какво за живота си в кралския двор ще разкрие Меган е горещият въпрос за целия свят. Той с с нетърпение появата на първата биография на бившия принц Хари и Меган Маркъл през август. Книгата е собствената им история, разказана от самите тях.

Книгата „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family“, която се очаква да разнищи всички тайни около Megxit, ще излезе на световния пазар на 11 август. Съавтори на биографията са Омид Скоби и Каролин Дюран, които двойката счита за “приятелски настроени” представители на британската преса.

„Всичко започна преди около две години. През този период се случиха много обрати, които самите Хари и Меган не очакваха. Херцозите не бяха подготвени за подобно развитие на събитията. Присъствал на много техни ангажименти, прекарал съм много време с тях и съм общувал с повечето им приятели, така че биографията не оставя непреобърнати камъни. Убедих се, че съпрузите не изневериха на собствените си вярвания и показаха сила и упоритост срещу несгодите. Надявам се, че ще разкажем достоверната версия на техния живот“, разказа в интервю за The Heir Pod Омид Скобие, съобщи dariknews.bg.

„Търсенето на свобода е честен и обезоръжаващ портрет на уверена и влиятелна двойка, която не се страхува да прекъсне традицията и е решена да си създаде свой път далеч от вниманието на всички, и да се посвети на създаването на свое наследство, което ще направи дълбоки промени в света”, смята още Скобие.

Издаването на биография от членове на британската монархия не е безпрецедентно събитие. Принцеса Даяна си сътрудничи с Мортън за написването на „Даяна: Нейната истинска история“, издадена след развода й с принц Чарлз през 1996 г. Според биографа тя също е записвала всяко свое действие след развода с престолонаследника.
standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!