Еволюцията в стила на Виктория Бекъм

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
126

“Носих впити дрехи по тялото, защото се чувствах несигурна в себе си”, заявява дизайнерката

От Spice Girl до бизнесдама – Вики Бекъм измени стила си пред очите ни и според нея главен виновник за промяната е самочувствието й.
“Когато бях част от Spice Girls имахме стилисти, които ни обличаха като група, но в личния си живот не разполагах със стилист. Тогава носих много впити дрехи с корсети, които все още притежавам и понякога нося, но вече стилът ми е съвсем различен”, споделя Виктория пред The Guardian в статия, в която отговаря на въпросите на зрелостниците, които искат да се развиват в света на модата.
“Вече нямам възможността да правя всичко на токчета. Имам много отговорности като майка, съпруга и дизайнер”, допълва модната икона. “Спомням си веднъж по време на модно шоу в Ню Йорк носих панталон с по-мъжествен модел и маратонки и всички полудяха.”
Бекъм признава, че вече не е зависима от мнението на другите и носи нещата, които я карат да се чувства добре в кожата си. “Знам какво ми отива, какво ме кара да бъда самоуверена и не се опитвам да докажа нищо с начина, по който се обличам.”

Вижте част от промените в стила на Виктория през годините, като разгледате снимките в галерията.
missbloom.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!